Gezondheidsmeter

Mijn persoonlijk dossier online

Laatste nieuws

2022: Haal Het Beste Uit Je Team

[2022/1/21 | 50 hits]

Welkom in 2022!
Waarin eHealth steeds meer een reg...


Play Store icon    iTunes app store icon

<< Nieuws index

10 PGO's Starten Gezamenlijk Een Landelijke Campagne

Posted on 2021/11/26 17:00:00 ( 177 reads )

10 PGO's Starten Gezamenlijk Een Landelijke Campagne

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het operationeel brengen van de gegevensdienst Huisartsgegevens voor de PGO's. Een enorme gezamenlijke effort van de huisartsen, de HIS leveranciers, DVZA’s, MedMij én de PGO leveranciers.

Lees verder >>10 PGO’s stellen zich voor aan de eerste lijn
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het operationeel brengen van de gegevensdienst Huisartsgegevens voor de PGO's. Een enorme gezamenlijke effort van de huisartsen, de HIS leveranciers, DVZA’s, MedMij én de PGO leveranciers.
Om huisartspraktijken te informeren over deze mogelijkheid, hebben 10 PGO's de handen ineengeslagen en zijn ze gezamenlijk een landelijke campagne gestart. Het is een uitnodiging om nu al één of meer van de PGO’s uit te proberen.
Start met jouw eigen PGO
Het doel van de PGO is om burgers meer regie te geven over de eigen gezondheid. Door niet alleen de eigen medische gegevens in te zien, maar ook te verkrijgen, beheren en delen. Er wordt hard gewerkt aan het toevoegen van meer berichten diensten, zoals het ophalen van de correspondentie, het ophalen van gegevens vanuit ziekenhuizen of GGZ instellingen.
Je eigen medisch dossier op zak.
Veilig en betrouwbaar.
Heb je een vraag?
Stel ze aan onze expert
Vraag het onze experts
Printer Friendly Page Send this Story to a Friend

Nieuwsbrief

Top