PGO Home

Gezondheidsmeter Medisch Dossier

Medisch Dossier, PGO

Makkelijk en snel uw medische gegevens ophalen en delen.Wat is een PGO?

PGO betekent “Persoonlijke Gezondheid Omgeving”. Iedereen die dat wil, kan zijn of haar eigen gezondheidsgegevens verzamelen, bekijken en delen in zijn eigen PGO.

Gezondheidsmeter is een PGO met een dikke plus: er zijn ook vele andere modules die u en uw zorgverleners inzicht geven in uw gezondheid.
  • MEDMIJ Gezondheidsmeter PGO
  • MEDMIJ Gezondheidsmeter PGO
  • MEDMIJ Gezondheidsmeter PGO
Wat staat er in mijn medisch dossier?

Dat hangt er van af waar u uw gegevens ophaalt. Als u ze ophaalt bij uw huisarts, krijgt u de gegevens die uw huisarts van u heeft. Bijvoorbeeld hun notities of de medicatie die zij hebben voorgeschreven.

Als u uw gegevens ophaalt bij uw ziekenhuis krijgt u de gegevens die uw ziekenhuis van u heeft. Bijvoorbeeld diagnoses of de brieven aan de huisarts.

U kunt bij elk van uw zorginstanties uw gegevens ophalen, zo vaak als u dat wilt.


Bij wie kan ik mijn gegevens ophalen?

Dit kan bij bijna alle huisartsen, ziekenhuizen, klinieken en revalidatiecentra. Ook doen ongeveer de helft van de GGZ-instellingen en een deel van de apothekers en verpleeghuizen al mee.

Maak gratis een account aan en log in via de app of website. Dan kunt u uw zorgverlener proberen te vinden bij “gegevens ophalen”. Lukt het niet? Stuur een email naar: info@gezondheidsmeter.nl met de naam van de persoon die u zoekt. De helpdesk helpt u snel verder.

Wat anderen zeggen
Gezondheidsmeter_patient

"Eén keer per week geef ik door hoe het met mij gaat en of ik wel of geen longaanval heb gehad, of veel hoest. Elke dag meet ik mijn bloeddruk en gebruik ik de spirometer. De scores die hier uitkomen is inzichtelijk voor de longarts en longconsulent. Het invullen geeft mij een goed gevoel, omdat ik gedaan heb wat ik kan doen."

- Ad (67) Lees zijn verhaal >>


"Alleen inzicht in je gegevens helpt je niet om je ziekte onder controle te krijgen. Er is interactie nodig met je behandelaars. Gezondheidsmeter biedt dat."

- Drs. Sam Siemssen, directeur Zorggroep RegioZorgNu

Gezondheidsmeter_arts

2024/2/25  Top