Gezondheidsmeter

Mijn persoonlijk dossier online

Laatste nieuws

DMEA Berlijn 26-28 april

[2022/4/29 | 189 hits]

Curavista is op Europa's grootste beurs voor Digit...


Play Store icon    iTunes app store icon

<< Nieuws index

EĆ©n Device, Meerdere Zorgpaden

Posted on 2021/3/29 17:00:00 ( 255 reads )

Het meten van een longfunctie thuis kan een toegevoegde waarde hebben bij meerdere ziektebeelden zoals IPF, ILD, astma of COPD.

Bij de ontwikkeling van de koppeling tussen de MIR spirometer en Gezondheidsmeter is direct rekening gehouden met het kunnen combineren met meerdere zorgpaden.

De data die de spirometer genereert, wordt real-time opgehaald en gebruikt voor het genereren van adviezen over blaastechniek, opbouwen van de Flow Volume Curve en actuele trendlijnen.

Lees verder >>

Eén device, meerdere toepassingen

Het meten van een longfunctie thuis kan een toegevoegde waarde hebben bij meerdere ziektebeelden zoals IPF, ILD, astma of COPD.

Bij de ontwikkeling van de koppeling tussen de MIR spirometer en Gezondheidsmeter is direct rekening gehouden met het kunnen combineren met meerdere zorgpaden.

De data die de spirometer genereert, wordt real-time opgehaald en gebruikt voor het genereren van adviezen over blaastechniek, opbouwen van de Flow Volume Curve en actuele trendlijnen.


Toepassen in andere zorgpaden

Omdat de data worden opgehaald (niet alleen een "view") vanuit de spirometer, kan de data verwerkt (hergebruikt) worden in grafieken van andere modules. Een operationeel voorbeeld is de FEV1 waarde die de ballon "FEV1" genereert in de Ziektelastmeter COPD en de Ziektelastmeter Corona (zie hieronder).

Wat is thuis-spirometrie?

Normaal wordt de longfunctietest bij je huisarts of in het ziekenhuis uitgevoerd. De bluetooth spirometer maakt het mogelijk deze meting zelf thuis te doen. 
Meer weten? Vraag het ons!
GezondheidsmeterPGO+ is het PGO met een dikke PLUS met 10 gekwalificeerde MedMij berichten en 80+ intelligente eCoaches voor thuismonitoring (inclusief de "Eigen Modules").
Printer Friendly Page Send this Story to a Friend

Nieuwsbrief

Laatste nieuws

DMEA Berlijn 26-28 april

[2022/4/29 | 189 hits]

URinControl4Men bij Omroep Max

[2022/4/29 | 61 hits]

Beroepsastma

[2022/4/13 | 121 hits]

Hartrevalidatie, nieuwe Plug&Play module

[2022/4/13 | 55 hits]

Rotterdam Digitaal

[2022/4/13 | 69 hits]
Top