Over ons

Over Ons

Welkom bij Curavista, het bedrijf achter Gezondheidsmeter.
Wij maken begrijpelijke, digitale hulpprogramma's voor de gezondheidszorg. Zo krijgen u en uw zorgverlener meer inzicht in uw gezondheid.


meer dan 80 modules

Sinds 2002

In 10 Europese landen


Onze Visie

Goede, toegankelijke, laagdrempelige, zorg is belangrijk voor ons allemaal. Door mensen handvatten te geven, kunnen zij zelf bijdragen aan hun gezondheid. Een geïnformeerde patient is een fijne gesprekspartner voor zorgverleners.


500.000 gebruikers

80% van Nederlandse ziekenhuizen doen mee

250 artsen in adviesraden


Wat anderen zeggen

  DIABETES Voortgang Gezondheidsmeter PGO

 • "In CWZ is de Hoofdpijnapp inmiddels standaard ingebed in de reguliere zorg: ‘De app werkt heel gebruiksvriendelijk. We gebruiken deze om patiënten te diagnosticeren en ondersteunen: het papieren dagboek is bijna de deur uit. We maken alleen nog een uitzondering voor patiënten die digitaal minder vaardig zijn"
  - Pieter van Haren, klinisch informaticus CWZ

 • DIABETES Voortgang Gezondheidsmeter PGO

 • "Door de samenwerking met Curavista is de app voor een veel grotere groep vrouwen toegankelijk geworden, waardoor er een structurele bijdrage wordt geleverd aan het betaalbaar houden van de zorg. We hebben daarnaast de investering die er in onderzoeksgeld is gestoken al terugverdiend."
  - Marco Blanker, huisarts-onderzoeker UMCG

 • DIABETES Voortgang Gezondheidsmeter PGO

 • "Je ziet een heldere, grafische weergave van de klachten en de behandeling en dat is zowel voor zorgverleners als voor de patiënten heel prettig. We zien nu heel goed wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren om de patiënt de juiste zorg op de juiste plek te geven voor zijn hoofdpijnklachten. Dat is fijn voor ons als zorgverleners en natuurlijk vooral voor de patiënt!"
  - Wim Mulleners, Neuroloog CWZ

Onze Kernwaardes


Betrouwbaar
Wij vinden de privacy van onze gebruikers heel belangrijk. Daarom is uw data van u en beslist u over het delen van uw gegevens.

Onafhankelijk
Al meer dan twintig jaar onafhankelijk van investeerders, zodat de focus kan liggen op het maken van mooie software.CE gecertificeerdISO en NEN gecertificeerd


De Mensen Achter CuravistaDit zijn drs. Esther van Noort en Anton Kool, de oprichters en directeuren van Curavista.
In 2000 las Esther dat wij in Nederland ruim 20% van ons inkomen uitgeven aan zorg.

Met de toekomst van haar kinderen in gedachte, dacht ze "dit moet anders".

Samen met Anton Kool is in 2002 Curavista bv opgericht met als doel: houdt de zorg betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.
Nu staat er een goed lopend team van zeer gemotiveerde mensen, die "het verschil" willen maken. Samen maken zij nog steeds vernieuwende programma's die elke dag mensen helpen.


2024/5/8  
Top