Veilig vragen stellen burger

Veilig vragen stellen

Ben jij op zoek naar een eenvoudige en veilige manier om te mailen met je zorgverleners en je mantelzorgers? Wil je niet dat de zorgverleners "over" je praten, maar samen met je communiceren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een veilig en vertrouwd eConsult platform.

Je kan ook zelf een eConsult starten naar iedereen die bij jouw behandelteam hoort. 

Je zorgverlener krijgt een waarschuwing op zijn email dat je een vraag hebt gesteld. Het kan soms even duren voordat je antwoord krijgt. Daarom kan je bij spoed beter bellen.

Je krijgt een email als er een antwoord is van de zorgverlener. Direct of één keer per dag. Dat stel je zelf in in je profiel. Als je de app download kan  je snel bij de vragen via de 5-cijfer inlogcode. Er is een app voor iOS (apple) en Android (Samsung, HTC, Huawei, Motorola etc). Je smartphone of tablet moet vrij nieuw zijn, maar anders kan je ook inloggen via de mobiele website.

Het eConsult is een standaard functie binnen alle zorgpaden, maar kan ook los gebruikt worden (zonder zorgpad).

Als je met Gezondheidsmeter PGO/zorgpaden aan de slag gaat, zie je eenvoudig de medische gegevens in één overzicht. Dat is makkelijk en prettig bij het stellen en beantwoorden van de vragen. Jij bent dan altijd up-to-date.

Aanmelden

Beginnen met eConsult is eenvoudig. Je sluit aan op Gezondheidsmeter PGO met een module , bijvoorbeeld eConsult.

Er zijn geen kosten voor jou aan verbonden, maar het is wel nodig dat jouw zorgverleners meedoen. Daarom nodigen zorgverleners jou uit.

Zo makkelijk gaat dat via een veilig en vertrouwd eConsult platform.

MEER WETEN

Meer weten?

Wil je meer weten over ons platform voor econsult? Lees dan nog even verder.

Met ons econsult platform is het mogelijk om met het hele behandelteam te mailen, samen met je mantelzorgers. Zo kunnen jullie samen kijken naar de voortgang, foto's en uitslagen in één overzichtelijk dashboard. Zo krijg je snel een beeld van de situatie. 

Maar ook je zorgverlener kan een eConsult starten. Als je zorgverlener een eConsult start, dan ontvang jij een email.

Via de camera van smartphones en tablets maak je snel foto's en video's van bijvoorbeeld een diabetesdagboek, wonden, prikplekken, spasmen, aanpassingen in huis etc etc. Die voeg je meteen toe, die meteen aan het eConsult in GezondheidsmeterPGO.

Er is één eConsult en één antwoord per keer. Zo is het duidelijk wanneer een hulpvraag is afgehandeld.

Alle eConsulten met de bijlagen worden bewaard.

  • "Fijn dat ik een vraag kan stellen als het mij uitkomt. Het eConsult is erg makkelijk."
    - Mevrouw L. te Rotterdam - 

Samenwerken

GezondheidsmeterPGO is uitstekend geschikt voor multidisciplianire samenwerking, met de patiënt centraal. De patiënt ziet alle autorisaties en kan de correspondentie meelezen.

Persoonlijke Gezondheids Omgeving 

Een PGO (persoonlijke gezondheids omgeving) is nieuw voor veel mensen. Maar met 150.000 gebruikers weten wij dat mensen dit kunnen en willen. Doe jij ook mee?

 

2019/5/19  Top