• "Dankzij MS Monitor is er snel een goed overzicht hoe het de laatste tijd met patiënten is gegaan en welke punten bij het polibezoek onze aandacht vooral moeten hebben"
    - Okke Sinnige, neuroloog Medisch Centrum Leeuwarden
  • "Mijn pijn verminderde van een 8 naar een 3 door mijnpijncoach"
    - Saskia, deelneemster module mijnpijncoach
  • "Door het zelfmanagement wordt de patiënt een andere gesprekspartner en krijgt het spreekuur veel meer inhoud, waarbij de huisarts meteen geïnformeerd is."
    - Ellen Boot, longverpleegkundige Franciscus Gasthuis & Vlietland

PGO, MEDMIJ, PGO MEDMIJ, Persoonlijke Gezondheidsomgeving

Een PGO voor jou

Met een persoonlijke gezondheidsomgeving, ook wel PGO genaamd, weet jij zeker dat al je behandelaars altijd de beste zorg aan kunnen bieden. Binnen deze omgeving staan namelijk alle gegevens over jouw gezondheidssituatie bij elkaar. Bij Curavista hebben we een dergelijke omgeving ontwikkeld, die je terug kunt vinden op Gezondheidsmeter.nl. Hier vind je alle informatie over onze PGO die geheel MEDMIJ gecertificeerd is. Dit houdt in dat het een PGO is die aan alle voorwaarden voldoet die hieraan gesteld kunnen worden. Zo weet jij zeker dat er altijd zorgvuldig en discreet met jouw gegevens om wordt gegaan.

Aan de slag met een Persoonlijke Gezondheidsomgeving

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle gegevens over jouw gezondheid altijd inzichtelijk zijn voor mensen die bij jouw verzorging betrokken zijn. Je kunt deze gegevens natuurlijk steeds weer opnieuw invoeren en doorgeven, maar het is beter om hiervoor gebruik te maken van een goede PGO. Met een dergelijke omgeving, die voldoet aan de MEDMIJ richtlijnen, weet jij straks zeker dat iedereen die bij jouw zorg betrokken is helemaal op de hoogte is van jouw situatie. We denken namelijk dat de beste zorg geleverd kan worden als deze zorg samen wordt geboden. Met ons online platform kan jij zelf aan de slag gaan.

Meer weten over onze Persoonlijke Gezondheidsomgeving

Met een PGO volgens MEDMIJ richtlijnen ben jij straks degene die de controle heeft over je persoonlijke gegevens. Jij bent degene die bepaalt wie er allemaal jouw gegevens in kan zien. Je beheert je gezondheidsgegevens heel eenvoudig en maakt zodoende keuzes die betrekking hebben op je behandeling. We vertellen je hier graag meer over, maar je kan natuurlijk ook even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie op onze website. Hier lees je alles over de werking van onze Persoonlijke Gezondheidsomgeving, welke helemaal voldoet aan alle MEDMIJ richtlijnen. Zo weet jij zeker dat jouw gegevens altijd veilig zijn en alleen worden bekeken door mensen waar jij dit aan hebt toegestaan.
Top