Inzicht

in jouw gezondheid

Haal gemakkelijk jouw medische gegevens op of ga aan de slag met de medische modules.Nieuwsgierig wat Gezondheidsmeter te bieden heeft voor zorgverleners?Wat is Gezondheidsmeter?


Een begrijpelijk digitaal hulpmiddel waarmee u inzicht krijgt in uw gezondheid.

Via de PGO (Persoonlijke Gezondheid Omgeving) haalt u uw medische gegevens op.  Deze kunt u inzien en delen met zorgverleners naar keuze.

Gezondheidsmeter biedt óók modules, die u zelf kiest. U houdt bij hoe het met u gaat, oefent zelf of krijgt advies van uw zorgverleners. 

Populaire modules

 • Post Covid
  Maakt uw klachten zichtbaar
 • MedMij PGO
  Al uw medische gegevens in één app
 • URinControl
  Training bij ongewild urineverlies

GratisVoor alle burgers sinds 2002.
Geschikt voor ouderen.Publicatie
Bewezen 26 peer reviewed Publicaties

Wat zeggen anderen?


 • "Mijn huisarts gebruikt de bloeddrukjes vanuit mijn bloeddrukmeter. Zij opent haar scherm (Medicom) en kijkt meteen mee!"
  - Esther van Noort

 • "Dankzij Het hoofdpijndagboek is er snel een goed overzicht over de dagen met hoofdpijn. En welke punten bij het consult aandacht moeten hebben"
  - Wim Mulleners, neuroloog CWZ

 • "Mijn pijn verminderde van een 8 naar een 3 door Pijncoach"
  - Saskia, deelnemer

 • "Curavista heeft veel ervaring met chronische, integrale zorg en daar is de applicatie dan ook op ingericht. De applicatie bevat tachtig behandelmodules en biedt de mogelijkheid om het volledige behandelteam - zoals de huisarts, psycholoog, revalidatie, diëtiste en fysiotherapeut - toe te voegen, met eigen functionaliteiten per gebruiker. Dat past goed binnen onze visie dat je als patiënt als het ware met een map met jouw gegevens onder je arm loopt en zelf bepaalt met wie je deze gegevens deelt en wie je bij jouw zorg betrekt."
  - Sam Siemssen, directeur RegioZorgNu

 • "De koppeling tussen HiX en Gezondheidsmeter is een feit. “We hebben nu een veranderd zorgpad. Onafhankelijk van tijd en plaats en afgestemd op het individu. We doen onderzoek om te bewijzen dat zowel de autonomie als de kwaliteit van leven van patiënten toeneemt, en dat de integratie ook economische implicaties heeft. MS-Monitor wordt goed gebruikt, mensen vinden het ook leuk. Samen met Curavista zijn we bezig om die monitors steeds beter te maken."
  - Esther Zeinstra, neuroloog Isala

 • "We krijgen terug dat patiënten vinden dat ze meer inzicht krijgen en zich veiliger voelen. We zien géén toename van depressie of zorgen en we zien ook dat we medicatie doelmatiger inzetten, omdat we dat vaker aanpassen. Uiteindelijk levert dat een geldbesparing op. En de thuismetingen zijn betrouwbaar: we vergelijken de data met metingen in het ziekenhuis en dat correleert heel keurig."
  - Prof. Dr. Marlies Wijsenbeek, longarts Erasmus MC

 • "Curavista staat heel dicht bij de cliënt/patiënt, Gezondheidsmeter is een digitale dienst waar mensen zelf mee aan de slag kunnen gaan. Dat past goed bij ons: de Vitaliteitswijzer is ook erop gericht om mensen zelf aan de slag te laten gaan."
  - Prof. Dr. Sophia de Rooij, voorzitter Raad van Bestuur Ziekenhuis Amstelland

 • "Het platform wordt gebruikt binnen de zorg die verleend wordt door onze behandelaars, zoals fysio- en ergotherapeuten en medisch specialisten. De Leefstijl-module is waardevol, juist omdat ziekte en leefstijl vaak hand in hand gaan. Door aan bestaande behandeltrajecten ook modules als “Stoppen met roken” of “Gewichtsverlies” toe te voegen, vergroot je het effect."
  - Pierre de Roy, directeur Focuszorgteam

Veilig en gecertificeerd

 


Top