Jouw medische dossier op zak!

Gezondheidsmeter biedt je de beste PGO om de medische gegevens van jouw huisarts, ziekenhuis, GGZ en laboratorium in één dossier samen te brengen. Want:
Gezondheidsmeter is zeer gebruiksvriendelijk (getest bij 70-plussers, ErasmusMC)
Gezondheidsmeter biedt je meer dan 100 gratis Gezondheids-modules
Gezondheidsmeter heeft een telefonische helpdesk, dagelijks bereikbaar.

Om Gezondheidsmeter te kunnen gebruiken, maak je eerst een account aan met je eerste gezondheids-module, PGO.


Wat zeggen anderen?

 • "Mijn huisarts gebruikt de bloeddrukwaarden in PGO Gezondheidsmeter. Zij opent Medicom, kiest Zorgplein / Gezondheidsmeter en kijkt meteen mee!"
  -Esther van Noort
 • "Dankzij Het hoofdpijndagboek is er snel een goed overzicht over de dagen met hoofdpijn en welke punten bij het consult aandacht moeten hebben"
  - Wim Mulleners, neuroloog Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
 • "Mijn pijn verminderde van een 8 naar een 3 door mijnpijncoach"
  - Saskia, deelneemster module mijnpijncoach
 • "Door het zelfmanagement wordt de patiënt een andere gesprekspartner en krijgt het spreekuur veel meer inhoud, waarbij de huisarts meteen geïnformeerd is."
  - Ellen Boot, longverpleegkundige Franciscus Gasthuis & Vlietland


Wat is Gezondheidsmeter?

Gezondheidsmeter is jouw medische dossier. Jij kiest de modules die jij interessant vindt.

Haal je medische gegevens op, combineer dit met extra modules en deel je gegevens met jouw zorgverleners.

Zo heb jij je medische gegevens op zak. Altijd en overal.

Uitleg in 2 minuten


Gezondheidsmeter data-Driven

Met een PGO inzicht in je medische dossiers

Het gebruik van een PGO biedt veel voordelen voor burgers en hun zorgverleners. PGO staat voor Persoonlijke Gezondheidsomgeving en is een digitaal medisch dossier.

Met een PGO krijg jij inzicht in wat medische instellingen en andere zorgverleners over jou bijhouden. En kan je die informatie ook delen tussen zorgverleners. Handig, want dan hoef je niet steeds opnieuw jouw verhaal te vertellen, heel praktisch als je in het buitenland bent. Daarnaast kan je fouten voorkomen door te checken of alles wat er staat nog klopt. Zo houd jij de regie over je gezondheid.

Gezondheidsmeter maakt het je bovendien nog gemakkelijker door de PGO aan te bieden als app, mobiele website of gewone website. Zo draag jij je medische dossier altijd bij je op je smartphone.


Gezondheidsmeter

Veilig aan de slag via DigiD in jouw PGO

Wil jij ook inzage in jouw eigen dossiers? Start dan jouw PGO van Gezondheidsmeter. Je maakt eerst een account aan door een gebruikersnaam en wachtwoord in te geven.Voor jouw gemak en privacy kan je de volgende keren steeds inloggen een zelfgekozen PINcode.

Vervolgens zoek je jouw zorgverlener en vraag je jouw eigen medisch dossier op, Om reden van privacy kan dit alleen door DigiD te gebruiken. Daarna voeg je op dezelfde manier heel gemakkelijk al jouw zorgverleners toe voor een compleet PGO.

Daarnaast kun je de PGO van Gezondheidsmeter onbeperkt en kosteloos uitbreiden met diverse opties, zoals metingen die je wil doorsturen of met gegevens van je gekoppelde apparaten, zoals Fitbit of je bloeddrukmeter. Ook kan je waardevolle gezondheidsmodules van Gezondheidsmeter koppelen zoals Stoppen met Roken, herstel na Corona of URinControl.


Gezondheidsmeter_voor_iedereen

Wat zijn de mogelijkheden met een PGO?

Van alle zorgverleners waar jij onder behandeling staat en die meedoen met het landelijke PGO programma, kun je de gegevens opvragen in Gezondheidsmeter. Zo kun je in jouw persoonlijk PGO de verslagen vinden van de gesprekken tussen jou en je huisarts en heb je direct inzicht in alle medicatie die je gebruikt.

Uitslagen van bloedprikken of testen die in een laboratorium worden onderzocht, worden in jouw PGO opgeslagen en ook verwijsbrieven voor de specialist worden in je PGO klaargezet. Ook ziekenhuizen, GGZ instellingen en verpleeg- en verzorgingshuizen werken al volop mee met Gezondheidsmeter, zodat je je PGO steeds verder uitbreidt.

Gezondheidsmeter onderscheidt zich van andere PGO's in dat je zelfmetingen, zoals het opmeten van de bloedglucose, de bloeddruk, temperatuur en gewicht via het PGO naar je behandelaar kunt sturen. Je behandelaar beschikt direct over de laatste gegevens, zonder dat je hiervoor op consult hoeft.


Meer infomatie?

Wil je meer informatie of kunnen we je helpen met iets? Neem op werkdagen telefonisch contact op met onze helpdesk (0162 520964) of stuur een e-mail naar info@gezondheidsmeter.nl.


Wie zijn wij?

Curavista is één van de oudste eHealth bedrijven van Nederland, opgericht in 2002.Het familiebedrijf wordt al 20 jaar geleid door Esther van Noort (het gezicht naar buiten) en Anton Kool (stuurt technische team aan) en een nieuwe generatie wordt opgeleid.

Ons Curavista-team wil dat zorg voor iedereen beschikbaar blijft. Hoe? Door jou goede online tools te geven, zoals Gezondheidsmeter biedt. Net zoals je vandaag een vakantie zelf boekt, zo krijg je met Gezondheidsmeter zelf ook beter grip op de zorg die je krijgt. Jij ontvangt dan precies de zorg die bij jou past en je voorkomt veel miscommunicatie.

Wil je met Esther in contact komen? Geen probleem, stuur een invite via LinkedIn.

Vertrouwd en betrouwbaar.

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top