Corona Home

In samenwerking met:

Gezondheidsmeter_CORONA ZIEKTELASTMETER

Inzage en begeleiding

CORONA ZIEKTELASTMETER behandelmodule

CORONA ZIEKTELASTMETER ondersteunt bij de behandeling van de gevolgen na een Corona infectie.


Wat anderen zeggen

"Gegevens bijhouden in de Ziektelastmeter geeft inzicht op de vraag: hoe voel ik mij nu? Het dwingt je systematisch na te denken over die vraag. Je went aan de pijn, kortademigheid en hartritmestoornissen.”

- Anneke (53) - Lees haar verhaal >>

Gezondheidsmeter_patient

Gezondheidsmeter_arts
"Hoe ga ik om met langdurige klachten na corona? Waar komen ze vandaan en wat kan ik eraan doen? Deze vragen kwamen aan bod in de Ziektelastmeter Corona"

 

– Monique Bakker, praktijkondersteuner, Maarsenbroek


De voordelen van Gezondheidsmeter

Alle gegevens in één overzicht

Behandeling afgestemd op jou

Samen de alternatieven afwegen


Verantwoording

Deze Ziektelastmeter Corona is ontwikkeld met het Longfonds, het CAPHRI Instituut en de universiteit van Maastricht. Deze Ziektelastmeter is goed onderzocht bij mensen met de luchtwegaandoening COPD. Deze Ziektelastmeter is nog niet onderzocht bij mensen die een Corona infectie hebben gehad. Op basis van de informatie van het RIVM en studies uit het buitenland zijn er vragen en ballonnen toegevoegd. Voor de al bestaande vragen geldt dat de hoogte van de ballonnen gebaseerd is op de Ziektelastmeter COPD. Voor de nieuwe vragen geldt dat de hoogte gebaseerd is op een score tussen 0 en 10.

Op dit moment weten we niet of alle klachten in deze Ziektelastmeter staan en of de ernst van de klachten precies juist wordt weergegeven. Het is daarom alleen een leidraad bij het gesprek met je behandelaar(-s).

 

Gezondheidsmeter_arts
2022/10/12  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top