In de behandelmodule OSAS activeert de zorgverlener het behandelpad MRA of CPAP. In beide zorgpaden kiest de patiënt eigen doelen en vult de "symptomen-lijst" in, waarin de ESS en uren slaap met masker of beugel verwerkt zijn. Zo krijgen patiënt en zorgverlener inzicht in de vermindering van klachten en symptomen. En kan de behandeling op maat worden aangepast.
Er zijn instelbare alerts op waarden mogelijk. Bijvoorbeeld op ingevoerde AHI-waarden. De alerts kunnen individueel of per groep ingesteld worden. Bij CPAP voert de deelnemer handmatig de AHI-index toe.
De langste individuele follow-up bij OSAS is nu 7 jaar. In zo'n lange periode kunnen mensen van CPAP wisselen. Door de handmatige invoer van de AHI-index maakt het gebruikte CPAP apparaat niet uit voor de voortgangsgrafiek. Wel zo praktisch.
Medicom, PromedicoASP, HiX, Zorgplatform en Nexus; met deze EPD’s zijn de koppelvlakken operationeel. Andere koppelvlakken zijn mogelijk. Zo heeft u direct toegang tot de behandelmodules, zelfmanagement modules of MedMij gegevens (na toestemming patiënt)
De patiënt is het centrale punt. Via autorisaties per behandelmodule krijgen zorgverleners toegang.
Zo werken de poh, huisarts en longarts samen in de behandelmodule ASTMA en de huisarts en de GGZ-psycholoog in de behandelmodule Depressie.
Via deze route deelt de patiënt ook opgehaalde MedMij data.
Communicatie tussen zorgverleners of tussen zorgverleners en cliënt/patiént/mantelzorger loopt via het veilige eConsult of videoconsult.
"We begeleiden mensen online via Gezondheidsmeter / OSAS én het videoconsult. De patiënt houdt zelf gegevens bij. Samen met de patiënt kijken we naar de vooruitgang, ieder op zijn eigen scherm. Het geeft mensen inzicht in de geboekte resultaten,"