Hartfalen Start Zorgverlener

Gezondheidsmeter_HARTFALEN

Thuismonitoring en online begeleiding

HARTFALEN Behandelmodule

De hartfalen module genereert gegevens over de bloeddrukmetingen, gewicht en symptomen en klachten. De bloeddrukmetingen worden handmatig ingevoerd of automatisch doorgestuurd. Net welke bloeddrukmeter de patiënt heeft.

 

Naar aanmeldformulier 

HARTFALEN thuis meten

 

De hartfalen module genereert gegevens over de bloeddrukmetingen, gewicht en symptomen en klachten. De bloeddrukmetingen worden handmatig ingevoerd of automatisch doorgestuurd. Net welke bloeddrukmeter de patiënt heeft.

Sinds kort is ook de Ziektelastmeter Hartfalen beschikbaar. Deze nieuwe lijst meet analoog aan de Ziektelastmeter COPD of Corona de kwaliteit van leven en presenteert de gegevens in “ballonnenplaat”.

Gezondheidsmeter HARTFALEN


Gezondheidseter Alerts

Alerts

Er zijn instelbare alerts op waarden mogelijk. Bijvoorbeeld bij het melden van specifieke symptomen. De alerts kunnen individueel of per groep ingesteld worden.


Kies je bloeddrukmeter

Mensen gebruiken deze behandelmodule al vele jaren. In de loop van de tijd worden bloeddrukmeters vervangen. Gezondheidsmeter biedt daarom beide opties: handmatige invoer of automatische invoer met een gekoppelde OMRON bloeddruk meter. Bij handmatige invoer kan elke meter gebruikt worden. Prettig als de patiënt al een bloeddrukmeter heeft. Voor de automatische invoer wordt de OMRON Intelli M7 gebruikt.

OMRON M7 (2019) 


Gezondheidsmeter Promedico HIX MEDICOM NEXUS ZORGPLATFORM

Koppeling met EPD

Medicom, PromedicoASP, HiX, Zorgplatform en Nexus; met deze EPD’s zijn de koppelvlakken operationeel. Andere koppelvlakken zijn mogelijk. Zo heeft u direct toegang tot de behandelmodules, zelfmanagement modules of MedMij gegevens (na toestemming patiënt)


Multidisciplinaire samenwerking

De patiënt is het centrale punt. Via autorisaties per behandelmodule krijgen zorgverleners toegang. 

Zo werken de poh, huisarts en longarts samen in de behandelmodule ASTMA en de huisarts en de GGZ-psycholoog in de behandelmodule Depressie. 

Via deze route deelt de patiënt ook opgehaalde MedMij data. 

Communicatie tussen zorgverleners of tussen zorgverleners en cliënt/patiént/mantelzorger loopt via het veilige eConsult of videoconsult. 

Gezondheidsmeter multidisciplinaire samenwerking

Plug & Play 

Wat anderen zeggen

"Wij lenen bloeddrukmeters uit aan mensen. Zo kunnen ze zelf goede metingen doen. Mensen stellen zelf hulpvragen en dat gaat goed."

- De hartfalenverpleegkundigen, Rivas Ziekenhuis -

Ook interessant?

2022/3/11  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top