Osteoporose MEDMIJ PGO Zorgverlener

Zorg op maat

Gezondheidsmeter PGO biedt de mogelijkheid om zorg op maat te leveren. 

Door in elk zorgpad 5 componenten te combineren, die samen een effect kunnen sorteren. (T.L. Webb, JMIR 2010):

Deze componenten worden in Grip op botontkalking als volgt toegepast:

Meten

In Botontkalking vult de deelnemer zelf zijn leefstijl gewoonten in (bewegen, dieet, naar buiten), de mogelijke klachten (pijn, hinder) en het medicatie gebruik. 

Deelnemers ontvangen in het begin een aantal reminders, daarna stoppen de reminders. Het is aan de deelnemer om zelf te bepalen hoe vaak zij actief zijn.

Het programma duurt 3 maanden.

Inzicht / dashboard

Het doel van het programma is om mensen in 3 maanden tijd inzicht te geven in hun leefstijlgewoontes. Samen met de eigen zorgverleners kan besproken worden hoe en waarom bepaalde leefstijlgewoontes aangepast zouden kunnen worden. 

De resultaten worden inzichtelijk gepresenteerd. 

Zelfregie

Mensen vullen maandelijks een eigen update in en ontvangen dan een reminder. Reminders om in te voeren kunnen zij aan/uit zetten in hun profiel. 

Communicatie

Zijn er vragen? Dan kunnen die via het veilige eConsult of videoconsult worden beantwoord. Beiden zijn intercollegiaal en multidisciplinair inzetbaar.

Kennis

Er is veel informatie beschikbaar. Niet altijd makkelijk voor patiënten om de juiste, betrouwbare  informatie te vinden. 

Daarom biedt GezondheidsmeterPGO een uitgebreide kennisbank met directe links over "botontkalking" van thuisarts.nl en apotheek.nl. De patiënt kan deze informatie zelf opzoeken of jij stuurt direct de link naar de patiënt.

Coaching door zorgverlener is sleutel tot succes:

Uit de analyse van de verzamelde data blijkt dat de zorgverlener een belangrijke rol vervult. 

Sinds die tijd is het motto van Gezondheidsmeter PGO:

"De beste zorg lever je samen,
Makkelijk vanuit één online dashboard".

Wil je meer weten over de opzet van Gezondheidsmeter PGO?

Lees dan hier verder >>

Meedoen als zorgverlener

Wil je ook samen met patiënten aan de slag gaan? Dat kan door een jaarabonnement af te sluiten op Gezondheidsmeter PGO / zorgpaden voor 49,95euro/jaar (excl btw). 

Vanaf dat moment kan je met een onbeperkt aantal patiënten gebruik maken van de Plug&Play zorgpaden. Zo kan je bijvoorbeeld voor mensen het zorgpad "Botontkalking" combineren met  "Stop roken"  of Fitbit (bewegen). Je meldt patiënten aan en kan aan de slag.

Als mensen toestemming geven, kan je real-time de data extraheren. Zo kan je bepaalde scorings (VAS-pijn) gebruiken voor aanlevering van uitkomst-indicatoren.

START  

Meekijken in GezondheidsmeterPGO vanuit EPD

2019/7/27  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top