Gewicht_wegen_Zorgverlener

Gezondheidsmeter_GEWICHT_WEGEN

Thuismonitoring Bloeddruk

WEEGSCHAAL OMRON Behandelmodule

Houd controle met nauwkeurige lichaamsmetingen. De deelnemer krijgt een slimme weegschaal van Omron, weegt thuis het gewicht en stuurt de waarden door. Een bewezen, stabiele toepassing.

Naar aanmeldformulier 

Gewicht thuis wegen

 

De deelnemer krijgt een slimme weegschaal van OMRON en voert thuis lichaamsmetingen uit. De weegschaal geeft direct terugkoppeling over de metingen. De gemeten waarden komen in unieke trendlijnen op het dashboard van de arts.


Combineer de WEEGSCHAAL OMRON module met één van de andere behandelmodules zoals overgewicht, leefstijl of FITBIT. Of gebruik de WEEGSCHAAL OMRON als losse module. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gezondheidsmeter_WEEGSCHAAL


Gezondheidseter_Alerts

Alerts

Er zijn instelbare alerts op waarden mogelijk. Bijvoorbeeld bij verslechtering van het BMI. De alerts kunnen individueel of per groep ingesteld worden.


Omron VIVA

De Omron VIVA is een lichaamscompositiemeter. Naast het gewicht meet de weegschaal ook vetpercentage, BMI, spiermassa en viscerale vet.

GEZONDHEIDSMETER_WEEGSCHAAL 


Gezondheidsmeter_Promedico_HIX_MEDICOM_NEXUS_ZORGPLATFORM

Koppeling met EPD

Medicom, PromedicoASP, HiX, Zorgplatform en Nexus; met deze EPD’s zijn de koppelvlakken operationeel. Andere koppelvlakken zijn mogelijk. Zo heeft u direct toegang tot de behandelmodules, zelfmanagement modules of MedMij gegevens (na toestemming patiënt)


Multidisciplinaire samenwerking

De patiënt is het centrale punt. Via autorisaties per behandelmodule krijgen zorgverleners toegang. 

Zo werken de poh, huisarts en longarts samen in de behandelmodule ASTMA en de huisarts en de GGZ-psycholoog in de behandelmodule Depressie. 

Via deze route deelt de patiënt ook opgehaalde MedMij data. 

Communicatie tussen zorgverleners of tussen zorgverleners en cliënt/patiént/mantelzorger loopt via het veilige eConsult of videoconsult. 

Gezondheidsmeter_multidisciplinaire_samenwerking

Plug & Play 

Wat anderen zeggen

"Ik weeg mijn gewicht thuis en stuur de waarden naar de huisarts en de diëtist."

- Aad (82) -

Ook interessant?

2021/10/12  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top