Leefstijl_GLI_zorgverlener

Gezondheidsmeter_LEEFSTIJL

Zelfmanagement en online begeleiding

LEEFSTIJL Behandelmodule

In 4 maanden gaan mensen aan de slag, waarbij een centrale zorgverlener via het smart-dashboard van Gezondheidsmeter de multidisciplinaire aanpak coördineert.

Naar aanmeldformulier 

LEEFSTIJL

 

De LEEFSTIJL behandelmodule ondersteunt een multidisciplinaire aanpak van 5 centrale elementen: bewegen, gezonde voeding, slapen, mindset en eventueel stop roken. In 4 maanden (eventueel langer) gaan mensen zelf aan de slag, waarbij de zorgverleners via het smart-dashboard van Gezondheidsmeter de voortgang monitoren.

Gezondheidsmeter LEEFSTIJL


Gezondheidseter coaching

Coaching

Het aanpassen van leefstijl levert vaak gezondheidswinst op. Het aanpassen van leefstijl vraagt om kennis, aandacht en volhouden. Een actieve professionele coaching helpt!


Combineer

Combineer de LEEFSTIJL behandelmodule met één van meer van de ziekte specifieke behandelmodules zoals Diabetes, COPD, Hartfalen of post-Corona.

Of sluit devices aan die een gezonde LEEFSTIJL bevorderen zoals Fitbit of de OMRON bloeddrukmeter.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

LEEFSTIJL 


Gezondheidsmeter Promedico HIX MEDICOM NEXUS ZORGPLATFORM

Koppeling met EPD

Medicom, PromedicoASP, HiX, Zorgplatform en Nexus; met deze EPD’s zijn de koppelvlakken operationeel. Andere koppelvlakken zijn mogelijk. Zo heeft u direct toegang tot de behandelmodules, zelfmanagement modules of Medisch Dossier gegevens (na toestemming patiënt)


Multidisciplinaire samenwerking

De patiënt is het centrale punt. Via autorisaties per behandelmodule krijgen zorgverleners toegang. 

Zo werken de poh, huisarts en longarts samen in de behandelmodule ASTMA en de huisarts en de GGZ-psycholoog in de behandelmodule Depressie. 

Via deze route deelt de patiënt ook opgehaalde Medisch Dossier data. 

Communicatie tussen zorgverleners of tussen zorgverleners en cliënt/patiént/mantelzorger loopt via het veilige eConsult of videoconsult. 

Gezondheidsmeter multidisciplinaire samenwerking

Plug & Play 

Wat anderen zeggen

"Gezondheidsmeter wordt gebruikt binnen de zorg die verleend wordt door onze behandelaars, zoals fysio- en ergotherapeuten en medisch specialisten. De Leefstijl-module is waardevol, juist omdat ziekte en leefstijl vaak hand in hand gaan. Door modules als “Stoppen met roken” of “Gewichtsverlies” toe te voegen, vergroot je het effect.”

- Pierre de Roy, directeur Focuszorgteam - Lees interview op Smart Health >>

Ook interessant?

2022/3/11  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top