Veilig mailen burger

Veilig mailen

Ben jij op zoek naar een eenvoudige en veilige manier om te mailen met je zorgverleners en je mantelzorgers? Wil je niet dat de zorgverleners "over" je praten, maar samen met je communiceren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een veilig en vertrouwd eConsult platform.

Je logt in en stuur een mail naar iedereen die bij jouw behandelteam hoort. De mail gaat niet over het openbare net, maar blijft op het veilige platform.

Je zorgverlener krijgt een email dat je een vraag hebt gesteld, logt in op zijn/haar account en beantwoordt je vraag. Bedenk dat zorgverleners druk zijn en niet elke dag werken. Als je snel een antwoord wil, kan je beter de collega's ook een cc sturen. Is het spoed? Dan kan je beter bellen. 

Je krijgt een email als er een antwoord is van de zorgverlener. Direct of één keer per dag. Dat stel je zelf in in je profiel. Als je de app download kan  je snel bij de vragen via de 5-cijfer inlogcode. Er is een app voor iOS (apple) en Android (Samsung, HTC, Huawei, Motorola etc). Kan je de app niet downloaden, dan is je smartphone of tablet waarschijnlijk iets verouderd. Dan kan je inloggen via de mobiele website.

Het eConsult is een standaard functie binnen alle zorgpaden. Als je een vraag stelt, kan jouw zorgverlener meteen zien hoe het met je gaat (via de voortgangsgrafieken) en zo een goed antwoord geven. 

Het eConsult kan, als je dat wil, ook los gebruikt worden (zonder zorgpad). Dan heb je gewoon veilig mailen.

Aanmelden

Beginnen met eConsult is eenvoudig. Je sluit aan op Gezondheidsmeter PGO met een module , bijvoorbeeld eConsult.

Er zijn geen kosten voor jou aan verbonden, maar het is wel nodig dat jouw zorgverleners meedoen. Daarom nodigen zorgverleners jou uit.

Zo makkelijk gaat dat via een veilig en vertrouwd eConsult platform.

MEER WETEN

Meer weten?

Wil je meer weten over ons platform voor econsult? Lees dan nog even verder.

Met ons econsult platform is het mogelijk om met het hele behandelteam te mailen, samen met je mantelzorgers. Zo kunnen jullie samen kijken naar de voortgang, foto's en uitslagen in één overzichtelijk dashboard. Zo krijg je snel een beeld van de situatie. 

Maar ook je zorgverlener kan een eConsult starten. Als je zorgverlener een eConsult start, dan ontvang jij een email.

Via de camera van smartphones en tablets maak je snel foto's en video's van bijvoorbeeld een diabetesdagboek, wonden, prikplekken, spasmen, aanpassingen in huis etc etc. Die voeg je meteen toe, die meteen aan het eConsult in GezondheidsmeterPGO.

Er is één eConsult en één antwoord per keer. Zo is het duidelijk wanneer een hulpvraag is afgehandeld.

Alle eConsulten met de bijlagen worden bewaard.

  • "Fijn dat ik een vraag kan stellen als het mij uitkomt. Het eConsult is erg makkelijk."
    - Mevrouw L. te Rotterdam - 

 

2019/7/21  Top