Behandelaars

De beste online zorg lever je via GezondheidsmeterPGO+

Bij Curavista zijn we ervan overtuigd dat de beste zorg ontstaat door mensen te betrekken bij de behandeling. Daarom hebben wij Gezondheidsmeter PGO + ontwikkeld, het PGO met een dikke PLUS:

  • Visuele dashboards 
  • 70+ modules, wetenschappelijk onderbouwd
  • Multidisciplinaire behandelteams 
  • CE, NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd
  • Betaalbaar (49,95euro per zorgverlener/jaar)
  • Bewezen schaalbaar
  • Goed bereikbare helpdesk 
  • Plug & Play
Vanuit het eigen EPD kijk je als behandelaar mee. Samen maak je keuzes in de behandeling die passen bij het individu. Zo kun je patiënten optimaal begeleiden vanuit één dashboard.

Kies één of meer van de 70+ intelligente en interactieve eCoaches

Gezondheidsmeter PGO + zorgt dat jij als medische professional direct kan zien wat de beste stappen zijn bij een behandeling. Daarvoor hebben wij samen met het zorgveld voor meer dan 70 ziektebeelden digitale modules uitgewerkt. Samen met medische professionals kan de voortgang van de patiënt worden gemonitord in één van de intelligente modules. 

Voor elke indicatie zijn er uitgewerkte zorgpaden met een korte handleiding.


> Bekijk het overzicht van alle modules

Behandelteam op maat

Met instemming van de patiënt worden huisarts, psycholoog, revalidatie, diëtiste, fysiotherapeut etc. toegevoegd aan het behandelteam.

Zo ontstaat een behandelteam op maat, waarbij doorverwijzen en terugverwijzen automatisch is geregeld.

Voor iedere gebruiker en rol is verschillende functionaliteit aanwezig.

Werkt met bestaande EPD of ECD

Gezondheidsmeter PGO + is met veel EPDs direct gekoppeld (Medicom, PromedicoASP, HiX, Zorgplatform, Nexus en PortaVita). Zo kan je patiënten makkelijk begeleiden, nieuwe eCoaches activeren en nieuwe zorgverleners aan het behandelteam toevoegen. Dat scheelt tijd tijdens het spreekuur.

Veilig en vertrouwd MedMij-PGO

Bij Curavista hechten we veel waarde aan privacy en veiligheid. Daarom zijn we een officieel MedMij PGO en zijn wij als bedrijf NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd. Zo worden persoonlijke gezondheidsgegevens veilig en betrouwbaar uitgewisseld.


> Bekijk onze MedMij kwalificaties

Usecase: Spirometrie@home

"Bij een dodelijke en progressieve ziekte als IPF wil je (..) mensen goed en intensief begeleiden, zowel voor hun medicatie als potentiële bijwerkingen, maar ook met informatie en problemen oplossen die tussendoor optreden. Maar omdat het voor mensen vaak belastend is om naar het ziekenhuis te komen hebben we een thuismonitoringssyteem ontwikkeld: IPFonline."

- dr. M. Wijsenbeek, longarts, ErasmusMC

IPF online met NL subtitles.

Wetenschap en implementatie

Curavista investeert in onafhankelijk onderzoek. Zo wordt steeds duidelijker wat de resultaten bij implementaties zijn. Samen met universiteiten en hogescholen worden er regelmatig wetenschappelijke studies gepubliceerd die de effecten van GezondheidsmeterPGO+ in kaart brengen.

> Bekijk al onze publicaties

Ga direct aan de slag

Wil jij op een moderne manier patiënten online behandelen? Dan ben je bij Gezondheidsmeter PGO + aan het juiste adres. Meer dan 5.500 zorgverleners en 170.000 burgers gingen je al voor! 

Gezondheidsmeter PGO + is actief in 21 ziekenhuizen, waaronder het AmsterdamUMC, ErasmusMC, GroningenUMC, LeidenUMC, MaastrichtUMC, Franciscus Gasthhuis & Vietland en Radboud, maar ook bij zorggroepen zoals RegiozorgNU, of bij individuele praktijken van psychologen, diëtisten en fysiotherapeuten. Gezondheidsmeter PGO + is er voor iedereen.

Nieuwsgierig wat er nu al kan? Meer dan 70+ zorgpaden staan klaar!

Meer informatie

> Hoe maak ik een eAfspraak?
> Hoe werkt het beeldbellen?
> Welke PROMS worden ondersteund?
> Veel gestelde vragen

2021/3/1  
Top