Behandelaars

Gezondheidsmeter_leefstijl

Thuismonitoring 2.0? Gezondheidsmeter!

Voor thuismonitoring en online begeleiding van patiënten biedt Gezondheidsmeter een verfrissende optie. Gezondheidsmeter is het dossier van de burger zelf. Boordevol functionaliteiten zoals PGO, zelfmanagement- en behandelmodules. Makkelijk toegankelijk en eenvoudig in gebruik. Elke dag bewijzen de ruim 180.000 gebruikers dat Gezondheidsmeter werkt!

Slimme zorg

De slimme algoritmes, smart-dashboards, alerts en de tools voor (regionale) samenwerking ondersteunen het zorgproces.

Gezondheidsmeter_smart_dashboard

Gezondheidsmeter_arts

Plug & Play

Stel je eigen thuismonitorings-platform samen. Kies en combineer de behandel- en zelfmanagement modules die voor jouw dagelijkse praktijk van toepassing zijn; op maat voor jouw patiëntengroep. Plug & Play.


Wetenschap

Door de data-gestuurde opzet van de code-base is het plaftorm geschikt voor wetenschappelijke studies en analyses. 26 Wetenschappelijke publicaties onderbouwen het gebruik en inzet van Gezondheidsmeter bij zorgprocessen.

Gezondheidsmeter_data-Driven

Gezondheidsmeter_data-Driven

Certificeringen

Het platform is CE gecertificeerd en daarmee alle toepassingen op het platform. Curavista bv (het bedrijf achter Gezondheidsmeter) is NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd, inclusief de aanvullende MedMij eisenset.


Financiering

De PGO-component financiert de basis van het platform. Zorgverleners sluiten aan voor 49,95 euro per jaar (ex btw) inclusief onbeperkt gebruik van Plug&Play modules (aantal modules en aantal patiënten).

>Gezondheidsmeter

Behandelmodules

Elke combinatie is mogelijk. Hieronder de modules gerangschikt per indicatiegebied.


Gezondheidsmeter Promedico HIX MEDICOM NEXUS ZORGPLATFORM

Koppeling met EPD

Medicom, PromedicoASP, HiX, Zorgplatform en Nexus; met deze EPD’s zijn de koppelvlakken operationeel. Andere koppelvlakken zijn mogelijk. Zo heeft u direct toegang tot de behandelmodules, zelfmanagement modules of MedMij gegevens (na toestemming patiënt)


Multidisciplinaire samenwerking

De patiënt is het centrale punt. Via autorisaties per behandelmodule krijgen zorgverleners toegang. 

Zo werken de poh, huisarts en longarts samen in de behandelmodule ASTMA en de huisarts en de GGZ-psycholoog in de behandelmodule Depressie. 

Via deze route deelt de patiënt ook opgehaalde MedMij data. 

Communicatie tussen zorgverleners of tussen zorgverleners en cliënt/patiént/mantelzorger loopt via het veilige eConsult of videoconsult. 

Gezondheidsmeter_multidisciplinaire_samenwerking

Plug & Play 


Inspiratie?

"Bij een dodelijke en progressieve ziekte als IPF wil je (..) mensen goed en intensief begeleiden, zowel voor hun medicatie als potentiële bijwerkingen, maar ook met informatie en problemen oplossen die tussendoor optreden. Maar omdat het voor mensen vaak belastend is om naar het ziekenhuis te komen hebben we een thuismonitoringssyteem ontwikkeld: IPFonline."

- dr. M. Wijsenbeek, longarts, ErasmusMC


Klanten

Thuismonitoring 2.0? Meer dan 5.500 zorgverleners en 175.000 burgers zijn al zover! 

Gezondheidsmeter is actief in 21 ziekenhuizen, waaronder het AmsterdamUMC, ErasmusMC, GroningenUMC, LeidenUMC, MaastrichtUMC, Franciscus Gasthhuis & Vietland en Radboud, maar ook bij zorggroepen zoals RegiozorgNU, of bij individuele praktijken van psychologen, diëtisten en fysiotherapeuten. Gezondheidsmeter is er voor iedereen.

Veel gestelde vragen

> Hoe werkt eAfspraak?
> Hoe werkt het beeldbellen?
> Welke PROMS worden ondersteund?

2021/7/5  
Top