Wondzorg Home

Grip op een wond

Heb jij een wond die langzaam geneest? Ben jij onder behandeling van een wondzorgverpleegkundige? Dan kunnen jouw zorgverleners je online begeleiden via Gezondheidsmeter PGO / wondzorg. 

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een wond langzaam geneest. Welke behandeling het beste is voor jou, kan de wondverpleegkundige het beste bepalen. Voor jou betekent het dat je regelmatig op controle moet komen of iemand aan huis komt om de wond te verzorgen.

Via Gezondheidsmeter PGO / wondzorg geef je zelf aan hoe het met de wond gaat en maak je foto's van de wond. Je zorgverlener kijkt online mee en geeft je advies.

Heb je vragen tussendoor? Dan is er het eConsult of videoConsult. 

Ben je bij meerdere zorgverleners onder behandeling? Via Gezondheidsmeter PGO kan je alle zorgverleners van jouw behandelteam laten meekijken. 

Wondzorg is een service van jouw huisarts, ziekenhuis, apotheker of thuiszorg. Zij melden jou aan voor "Wondzorg" en begeleiden je online.

MEER WETEN

Ik ben zorgverlener

Wondzorg is een gezamelijk initiatief van de wondzorgverpleegkundige van Zorgbrug, Gouda. Doel is om mensen bij de behandeling optimaal en multidisciplinair te begeleiden, door mensen actief te betrekken bij de behandeling. 

Door de multidisciplinaire insteek kan ook de wijkverpleegkundige de informatie aan het PGO van de burger toevoegen en advies aan de wondexpert vragen. Handig als mensen zelf niet in staat zijn een foto met een smartphone of tablet te maken.

Er zijn duidelijke instructies hoe de foto's gemaakt moeten worden en de foto's kunnen door de wondverpleegkundige worden uitvergroot, zodat zij een goed beeld heeft. 

MEER WETEN

  • "Handig om online advies te krijgen van de wondverpleegkundige. Voor haar en voor mij"
    - anoniem - 
2022/6/21  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top