Wondzorg start Zorgverlener

Zorg op maat

Gezondheidsmeter PGO biedt de mogelijkheid om zorg op maat te leveren. 

Door in elk zorgpad 5 componenten te combineren, die samen een effect kunnen sorteren. (T.L. Webb, JMIR 2010):

Deze componenten worden in Wondzorg als volgt toegepast:

Meten

Bij het zorgpad "wondzorg" bestaat het meten uit het beantwoorden van een aantal vragen in combinatie met het maken van foto's via een smartphone of tablet.

Heb je vragen tussendoor? Dan is er het veilige eConsult of videoConsult. 

Inzicht / dashboard

Door regelmatig de vragen in te vullen, krijg jij als wondexpert en de deelnemer een goed overzicht. Voor mensen die niet zelf met een smartphone overweg kunnen, kan de wijkverpleegkundige meekijken en de vragen invullen vanuit haar eigen rol in het behandelteam. 

Zo kunnen jullie op tijd bijsturen. 

Wondzorg voortgang Gezondheidsmeter PGO

Zelfregie

Mensen bepalen zelf hoe vaak ze actief zijn, soms zal elke dag nodig zijn, soms is minder vaak voldoende. Er is wekelijks een herinnering, die mensen kunnen uitzetten in hun profiel. 

Communicatie

Zijn er vragen? Dan kunnen die via het veilige eConsult of videoconsult worden beantwoord. Beiden zijn intercollegiaal en multidisciplinair inzetbaar. Het videoconsult kan handig zijn om mee te kijken naar het verwisselen van het verband.

Kennis

Wondzorg  is onafhankelijk, gemaakt is samenwerking met de wondverpleegkundige van Zorgbrug in Gouda. Online begeleiding is nieuw en goede informatie helpt. Daarom hebben we links over wondzorg naar de betrouwbare websites van thuisarts.nl en apotheek.nl. De patiënt kan deze informatie zelf opzoeken of jij stuurt direct de link naar de patiënt.

Coaching door zorgverlener is sleutel tot succes:

Uit de analyse van de verzamelde data blijkt dat de zorgverlener een belangrijke rol vervult. 

Sinds die tijd is het motto van GezondheidsmeterPGO:

"De beste zorg lever je samen,
Makkelijk vanuit één online dashboard".

Wil je meer weten over de opzet van GezondheidsmeterPGO?

Lees dan hier verder >>

Meedoen als zorgverlener

Wil je ook samen met patiënten aan de slag gaan? Dat kan door een jaarabonnement af te sluiten op Gezondheidsmeter PGO / zorgpaden voor 49,95euro/jaar (excl btw). 

Vanaf dat moment kan je met een onbeperkt aantal patiënten gebruik maken van de Plug&Play zorgpaden. Zo kan je bijvoorbeeld voor mensen het zorgpad "Wondzorg" combineren met  "Videoconsult". Je meldt patiënten aan en kan aan de slag.

START  

 

Meekijken in GezondheidsmeterPGO vanuit EPD

Wij weten niet altijd hoe het thuis gaat met mensen. De dagelijkse informatie die mensen ons nu geven, geeft ons een goed beeld en daardoor kunnen we veel beter inspelen op de individuele situatie. Het eConsult is dan een snel medium."
- Dr. W. Oldenmenger,  coördinator oncology nursing research, ErasmusMC, Rotterdam -
2022/3/4  
Top