Homepagina

Ik wil vitaal ouder worden 

Als u dit leest, is de kans groot dat u zich bewust bent van het belang van gezonder oud worden. Voor uzelf, voor uw vrienden die u een goede oude dag toewenst, voor iedereen eigenlijk die 70 jaar en ouder is.


MEER WETENSTART HIER >>

Ik ben zorgverlener

Zorgverleners kunnen via Gezondheidsmeter PGO+/Vitaliteitswijzer ouderen begeleiden. De Vitaliteitswijzer© is ontwikkeld door de Stichting Effectieve Ouderenzorg© van het AMC / UMCG.


MEER WETENLOGIN

  • "Het lijkt alsof de dokter in mijn huiskamer is. De website is simpel om in te vullen. Je ziet goed hoe het gaat en het eConsult is erg makkelijk."
    - Mevrouw L. te Rotterdam - 

Samenwerken

Goede ouderenzorg begint ook bij uzelf: als u meedoet aan de Vitaliteitswijzer, dan ziet u wat goed gaat en welke punten aandacht nodig hebben. U krijgt tips over de punten die aandacht nodig hebben waar u zelf mee aan de slag kan gaan. U kunt de informatie ook delen met de huisarts, de praktijkondersteuner, de casemanager enz. Zij kunnen u dan extra advies geven via het eConsult.

Helpdesk 

Een PGO (persoonlijke gezondheids omgeving) is nieuw voor veel mensen. heeft u een vraag? Dan kunt u de helpdesk mailen of bellen.

E: info@gezondheidsmeter.nl

T: 0162 520964 (op werkdagen tussen 8.30-17.00 uur)

 

2018/5/15  
Top