eConsult, veilig mailen, PGO, MEDMIJ

Veilig mailen

Wil jij met je zorgverleners mailen / berichtjes sturen? De berichten bewaren op een veilige plaats? Dat kan via je eigen dossier, je PGO. Je bent bij ons aan het juiste adres. 

In GezondheidsmeterPGO / eConsult kan je makkelijk en veilig berichten maken en sturen aan je behandelaren. 

Een woord dat dokters gebruiken voor Veilig Mailen is eConsult (= een consult online). Dat betekent het zelfde.

Veilig mailen / eConsult is een service van jouw zorgverleners, zoals je huisarts, ziekenhuis of apotheker. Zij melden jou aan voor Veilig mailen / eConsult en begeleiden je online.

MEER WETEN

Ik ben zorgverlener

Vind jij het belangrijk dat mensen snel, makkelijk én veilig met je kunnen communiceren? Dat alle leden van het behandelteam mee kunnen lezen? 

Activeer dan voor jouw patiënten "eConsult" in GezondheidsmeterPGO. In één dashboard zie je alle eConsulten die met jou en je medebehandelaren worden uitgewisseld. 

Via het eConsult geef je advies of stuur je betrouwbare informatie toe. Je kan het eConsult los inzetten of combineren met de zorgpaden.

MEER WETEN

 

  • "even de klachten scoren en een berichtje sturen: zo makkelijk."
    -  tiener met astma -

Meer over "Veilig mailen"

Veilig mailen / eConsult is speciaal ontwikkeld voor mensen die laagdrempelig willen communiceren op een veilige manier.

Er wordt een behandelteam aangemaakt door de helpdesk. Alle leden van het team kunnen met elkaar eConsulten en bijlages versturen. In het archief staat elke mail. 

Allemaal via het eigen PGO, veilig en vertrouwd.

Zorgverleners

Vaak zijn er meerdere personen betrokken bij de behandeling, zoals:  

  • de huisarts
  • de fysiotherapeut
  • de verpleegkundige
  • de medisch specialist
  • de apotheker

Jij haalt bij alle zorgverleners de MEDMIJ berichten op en voegt jouw eigen input toe. Zo staat er in jouw GezondheidsmeterPGO het complete beeld hoe het met je gaat. Alle zorgverleners kunnen bij jouw gegevens in jouw dossier. Dat is handig als je met elkaar communiceert.

Zo ben jij de spil van alle informatie over jou. 

2019/7/22  
Top