Fitbit zorgverlener

Gezondheidsmeter FITBIT

Zelfmanagement en online begeleiding

FITBIT Behandelmodule

De activity tracker ondersteunt een gezonde leefstijl, waarbij zorgverleners via het smart-dashboard van Gezondheidsmeter de informatie gebruiken bij het zorgproces.

Naar aanmeldformulier 

FITBIT

De activity tracker FITBIT® meet het aantal stappen nauwkeurig, is eenvoudig in gebruik en biedt "motivational" ondersteuning aan gebruikers om meer te gaan bewegen. Fitbit biedt een uitgebreide keuze in modellen en prijzen.

Voor mensen met een chronische aandoening, kan een Fitbit® helpen als extra ondersteuning. Op een laagdrempelige manier geeft Fitbit® inzage in beweegpatroon en conditie. Patiënten, die een Fitbit® aanschaffen, kunnen de gelopen stappen in Gezondheidsmeter uploaden en daarmee inzichtelijk maken voor de behandelaar(s).

Gezondheidsmeter FITBIT


Gezondheidseter coaching

Alle Fitbits koppelen

Fitbit biedt meerdere modellen in verschillende prijsklasses. Elke Fitbit werkt samen met Gezondheidsmeter. Een veelgebruikte Fitbit is de Fitbit Inspire HR.


Combineer

Combineer de FITBIT behandelmodule met één van meer van de ziekte specifieke behandelmodules zoals Diabetes, COPD, Hartfalen of post-Corona.

Of sluit extra devices aan zoals de OMRON bloeddrukmeter of de Spirometer.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

FITBIT 


Gezondheidsmeter Promedico HIX MEDICOM NEXUS ZORGPLATFORM

Koppeling met EPD

Medicom, PromedicoASP, HiX, Zorgplatform en Nexus; met deze EPD’s zijn de koppelvlakken operationeel. Andere koppelvlakken zijn mogelijk. Zo heeft u direct toegang tot de behandelmodules, zelfmanagement modules of MedMij gegevens (na toestemming patiënt)


Multidisciplinaire samenwerking

De patiënt is het centrale punt. Via autorisaties per behandelmodule krijgen zorgverleners toegang. 

Zo werken de poh, huisarts en longarts samen in de behandelmodule ASTMA en de huisarts en de GGZ-psycholoog in de behandelmodule Depressie. 

Via deze route deelt de patiënt ook opgehaalde MedMij data. 

Communicatie tussen zorgverleners of tussen zorgverleners en cliënt/patiént/mantelzorger loopt via het veilige eConsult of videoconsult. 

Gezondheidsmeter multidisciplinaire samenwerking

Plug & Play 

Wat anderen zeggen

"Gezondheidsmeter wordt gebruikt binnen de zorg die verleend wordt door onze behandelaars, zoals fysio- en ergotherapeuten en medisch specialisten. De FITBIT-module is waardevol. Juist door modules te combineren, vergroot je het effect.”

- Pierre de Roy, directeur Focuszorgteam - Lees interview op Smart Health >>

Ook interessant?

2022/3/11  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top