Depressie Start burger

Grip op depressie

Ben je depressief? En ben je hiervoor onder behandeling? Dan kunnen jouw zorgverleners je begeleiden via Gezondheidsmeter PGO / depressie.

Je gaat zelf aan de slag en je zorgverleners kijken mee of geven tips. Samen bepaal je wat jouw doelen zijn, wat je noodplan is en welke signalen voor jou belangrijk zijn. In de loop van de weken noteer je je voortgang. 

Heb je toch vragen? Dan kan je die opzoeken in de kennisbank of via het eConsult of videoConsult stellen aan je behandelaars. 

Zelfinzicht

Je geeft zelf aan wanneer je je goed voelt en wanneer niet via de Stemmingsmeter. En wat zijn dat je acties? 

Je krijgt in één overzicht met je stemmingen en medicatie-inname. 

Zo zie je of je goed aanvoelt hoe het met je gaat en kan je zelf op tijd bijsturen. 

Je bepaalt zelf hoe vaak je actief bent, soms zal elke dag nodig zijn, soms is veel minder al voldoende.

Bipolaire_stoornis_Stemmingsmeter_GezondheidsmeterPGO  

Goede informatie

Wil je meer weten over depressie, medicatie, noodplannen? Wij hebben speciaal voor jou links naar goede en betrouwbare informatie bij elkaar gezet in één overzicht. Deze informatie is afkomstig van websites als thuisarts.nl, apotheek.nl en de NVVP (Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie). Dit zijn grote websites waar het soms lastig zoeken is. Daarom hebben wij de informatie voor jou bij elkaar gezet. 

Starten met Gezondheidsmeter PGO / Depressie

Grip op depressie is een service van jouw zorgverleners. Alleen zij kunnen jou aanmelden en zullen je dan ook actief online begeleiden. 

Wil je toch ervaring opdoen met Gezondheidsmeter PGO? Dat kan! Kies één van onze andere modules:


OPEN DOSSIER

 

  • "Het lijkt alsof de dokter in mijn huiskamer is. De website is simpel om in te vullen. Je ziet goed hoe het gaat en het eConsult is erg makkelijk."
    - Mevrouw L. te Rotterdam - 
2019/6/11  
Top