Gezondheids meter PGO, meter PGO, PGO meter, PGO, PersoonlijkeGezondheidsOmgeving, MEDMIJ

De beste zorg lever je samen

Bij Curavista zijn we ervan overtuigd dat de beste zorg ontstaat door samen aan de slag te gaan. Daarom hebben wij Gezondheidsmeter PGO ontwikkeld: een online platform waar jij in één overzicht je gezondheidsgegevens veilig beheert, aanvult en deelt met je zorgverleners. Samen maak je keuzes in de behandeling die passen bij jou.

Als jij op zoek bent naar een goed PGO, dan raden we je aan om eens aan de slag te gaan met Gezondheids meter PGO.

Gezondheids meter PGO: sterke modules, die veel meten

We hebben Gezondheids meter PGO voor jou en je zorgverleners ontwikkeld; snel, veilig en eenvoudig uit te breiden. We hebben 67 verschillende zorgpaden voor je klaarstaan. 
Je kan zelf starten met GezondheidsmeterPGO met:
Andere zorgpaden activeert je zorgverlener omdat zij/hij je ook online begeleidt. Wat je ook kiest, je kan altijd vragen stellen via het eConsult, bijhouden hoe het met je gaat, foto's delen, betrouwbare informatie vinden en in één oogopslag je voortgang zien. 
Onze app is realtime, dat betekent dat iedereen die toegang heeft, precies weet hoe jij er op dat moment voorstaat. Je ziet wie er toegang heeft onder het kopje "behandelteam". 
Gezondheidsmeter PGO MEDMIJ

Jij verandert, Gezondheids meter PGO verandert mee

Als mens verander je en Gezondheidsmeter PGO verandert mee: je kiest nieuwe zorgpaden, voegt sensors toe en deelt je gegevens veilig en snel met zorgverleners die je op dat moment nodig hebt. Gezondheids meter PGO is speciaal voor jouw ontwikkeld.

Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat er allemaal mogelijk is. Of kijk naar dit coole filmpje dat door Dennis Klip en Kasper Boutkan (kunstacadamie "St Joost" in Breda) is gemaakt.  

GezondheidsmeterPGO voor jou

Wat betekent GezondheidsmeterPGO voor jou? Door de ogen van de jonge kunstenaars Kasper Boutkan en Dennis Klip (Kunstacademie St. Joost, Avans, Breda).

2019/7/15  
Top