GezondheidsmeterPGO

De beste zorg lever je samen

Bij Curavista zijn we ervan overtuigd dat de beste zorg ontstaat door samen met je behandelaars aan de slag te gaan voor de beste zorg. Op maat voor jou.

Daarom hebben wij GezondheidsmeterPGO+ ontwikkeld: jouw dossier met een dikke plus!

Je beheert in één overzicht veilig je gezondheidsgegevens, vult ze aan en deelt ze met je zorgverleners. Samen maak je keuzes in de behandeling die passen bij jou.

Hoe werkt GezondheidsmeterPGO+.

Dit coole filmpje, gemaakt door twee jonge kunstenaars, Dennis Klip en Kasper Boutkan, laat zien hoe het werkt

,

Open je dossier

Open je dossier bij GezondheidsmeterPGO+  en ga aan de slag! Start met de module, die jou aanspreekt door op de oranje knop te klikken.

Heb je al een account bij GezondheidsmeterPGO+? Dan kan je zelf extra modules activeren door op de oranje knop te klikken.

Via GezondheidsmeterPGO+ kan je je medische data ophalen als de artsen ook zover zijn. Je ziet wanneer dit zover is in je dossier.

Meer eCoaches

Ieder mens is andes en daarom zijn er voor meer dan 40 ziektebeelden speciale eCoaches.

Deze eCoaches doe je samen met je behandelaars.

GezondheidsmeterPGO+mijn dossier

Wil je zelf aan de slag met je gezondheid? Voor nu, maar ook straks? Heb je misschien een chronische aandoening en wil je ook online begeleid worden? Ben je nieuwsgierig wat er in jouw medische dossiers staat? Dan ben je bij GezondheidsmeterPGO aan het goede adres. 

In GezondheidsmeterPGO kan je zelf aan de slag, informatie ophalen en delen. Iedereen is anders en daarom kies en combineer je zelf modules.

eConsult, bijhouden voortgang..

GezondheidsmeterPGO+ biedt veel verschillende functies, zoals eConsult (stel een vraag), kennisbank, voortgang, ophalen data, je behandelteam mee laten kijken, specifieke modules voor specifieke situaties.

Probeer gewoon vanalles uit, klik waar je wil. Het systeem kan niet stuk.

Jij verandert, GezondheidsmeterPGO+ verandert mee

Als mens verander je en GezondheidsmeterPGO+ verandert mee: je kiest nieuwe zorgpaden, voegt meetapparaten toe en deelt je gegevens veilig en snel met zorgverleners die je op dat moment nodig hebt. 

Jij staat centraal: altijd

Er zijn nog veel meer eCoaches, eLearning modules of beeldbel met je zorgverleners.. Wat je ook kiest, je kan altijd vragen stellen via het eConsult, bijhouden hoe het met je gaat, foto's delen, betrouwbare informatie vinden en in één oogopslag je voortgang zien. 

2020/6/27  
Top