Beeldbellen, videoconsult, MEDMIJ PGO burger, patient

Veilig beeldbellen

Beeldbellenis een handige manier om contact te hebben met je zorgverleners. Op GezondheidsmeterPGO hebben we ZOOM op een veilige manier ingebouwd, op een manier die jouw privacy respecteert. 

ZOOM werkt snel en stabiel, ook op mobiel. Als je zorgverlener een abonnement heeft op Beeldbellen bij GezondheidsmeterPGO, dan openen wij een "spreekkamer" bij ZOOM voor jou en je zorgverleners, zonder aan ZOOM door te geven dat die spreekkamer voor jou bedoeld is. ZOOM krijgt alleen een anonieme aanvraag van "GezondheidsmeterPGO". 

 Als je een videoconsult doet met Gezondheidsmeter PGO, dan is het ook mogelijk om het gesprek op te nemen. Altijd handig om op een later tijdstip nog eens terug te kijken naar afspraken die gemaakt zijn. Uiteraard kan je de opname veilig opslaan in GezondheidsmeterPGO.  

Om een indruk te krijgen, kan je hieronder een filmpje bekijken van Karen Moor, longarts i.o. in ErasmusMC, die via GezondheidsmeterPGO / beeldbellen met een patiënt communiceert.

In 30 seconden 

Beeldbellen met je zorgverleners vanuit huis. Makkelijk en veilig met GezondheidsmeterPGO.

Via je zorgverlener 

Jouw zorgverlener meldt je aan voor beeldbellen via GezondheidsmeterPGO. Beeldbellen is een service van jouw zorgverlener. Daarom kan je zelf niet starten met beeldbellen, dat loopt via jou zorgverlener.

Je logt in op GezondheidsmeterPGO. Via de app kan dat met een 5-cijfer toegangscode. Via de website kan je inloggen met DigiD of gebruikersnaam/wachtwoord en sms. Na inlog kies je de app "beeldbellen". De rest wijst zich vanzelf.

Wel even een tijdstip afspreken met elkaar waarop je gaat beeldbellen, zodat je op hetzelfde moment in de "spreekkamer" zit.


2020/4/1  
Top