Therapienter Home, MEDMIJ PGO

Therapienter = slim omgaan met medicijnen

Gebruik jij één of meer medicijnen? Vind je het prettig om daar meer grip op te krijgen? Weet jij waarom je die medicijnen gebruikt? Vind je dat het beter gaat? Of heb je er juist last van? Via je eigen dossier, je PGO kan je zelf aan de slag gaan. Je bent daarvoor bij ons aan het juiste adres. 

In GezondheidsmeterPGO / therapienter (= slim omgaan met je therapie) krijg je makkelijk en veilig inzicht. 

Therapienter is een service van jouw apotheker, huisarts of ziekenhuis. Zij melden jou aan voor Therapienter en begeleiden je online.

MEER WETEN

Ik ben zorgverlener

Vind jij het belangrijk dat mensen meer grip krijgen op hun medicatie gebruik? 

Activeer voor jouw patiënten "Therapienter" in GezondheidsmeterPGO. In één dashboard zie je het medicatiegebruik, hoe mensen op medicatie reageren, of ze vragen hebben etc etc. 

Via het eConsult geef je advies of stuur je betrouwbare informatie over specifieke medicatie toe. Hiervoor werken we samen met apotheek.nl, de website van de KNMP.

MEER WETEN

 

  • "Ik gebruik al lang insuline, maar ik hoor nu toch nieuwe dingen."
    -  mevrouw met DM2 (72 jaar) -

Meer over "Therapienter"

Therapienter is speciaal ontwikkeld voor mensen, die medicatie gebruiken en zelf aan de slag willen. 

Heb je alle informatie om een geneesmiddel goed te gebruiken? Begrijp je de informatie? Hoe vind jij dat je reageert op de medicatie? 

Dat zijn vragen die aan bod komen bij Therapienter. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met stadapotheken uit het hele land.

Jouw zorgverleners kijken met je mee vanuit hun eigen EPD, bespreken met je hoe het gaat en geven advies.

Allemaal via je eigen PGO, veilig en vertrouwd.

Zorgverleners

Vaak spelen verschillende zorgverleners een rol spelen bij de behandeling, zoals:  

  • de huisarts
  • de fysiotherapeut
  • de longverpleegkundige
  • de longarts
  • de apotheker

De apotheker is de specialist op het gebied van medicijnen. Welke dosering is voor jou geschikt? Kan een medicijn gebruikt worden in combinatie met andere medicijnen, weet je goed hoe en wanneer je een medicijn moet innemen? 

Voor de apotheker is het handig als jij bij alle zorgverleners de Medisch Dossier-berichten ophaalt en jouw eigen input toevoegt. Zo staat er in jouw GezondheidsmeterPGO het complete beeld hoe het met je gaat. Alle zorgverleners kunnen bij jouw gegevens in jouw dossier.

Zo ben jij de spil van alle informatie over jou. 

2021/7/9  
Top