PGO aanbieders

Gezondheidsmeter_MedMij

PGO aanbieders

Ben jij je aan het oriënteren op PGO aanbieders? Dan ben je bij Gezondheidsmeter aan het juiste adres. Gezondheidsmeter is een bijzonder PGO met een duidelijke visie:

De beste zorg lever je samen.
Makkelijk vanuit één online overzicht.


Gezondheidsmeter PGO

Bij Curavista zijn we ervan overtuigd dat jij zelf veel kan bijdragen aan je gezondheid. Maar soms heb je zorgverleners nodig; voor een goed medisch advies.

Elk mens is anders en daarom hebben wij bij Gezondheidsmeter modules die voor jouw van toepassing zijn. Je kan zelf met verschillende modules aan de slag gaan of de zorgverlener activeert een specifieke module voor jou.

Bekijk alle medische behandelmodules →

Gezondheidsmeter_gegevens_delen

Gezondheidsmeter_gegevens_delen

Eenvoudig in gebruik

Modules zijn verschillend in de inhoud (astma is anders dan COPD), maar je schermen zijn altijd gelijk: overal is er dezelfde knop "eConsult", "Vandaag bijwerken", "Foto maken" etc etc. De letters zijn ook op je telefoon makkelijk leesbaar.

Zo is Gezondheidsmeter voor alle mensen eenvoudig in gebruik.


Overzichtelijke dashboards

We maken overzichten met je voortgang. Dat helpt om grip op jouw gezondheid te krijgen. Je medische professionals kunnen jouw overzicht (dashboard) inzien. Dat is handig, want zo maak je samen een behandelplan dat bij jou past.

En het blijft niet bij een plan, samen kijk je naar de voortgang. Gaat het nu beter? Wat kunnen we nog meer doen?

Gezondheidsmeter_gegevens_delen

Gezondheidsmeter_gegevens_delen

Behandelteam kijkt mee

Per module geef je zorgverleners toegang. In "autorisaties" zie je welke zorgverleners toegang hebben. Meerdere zorgverleners kunnen dus in jouw dossier meekijken en zo kunnen ze goed samenwerken. Belangrijk voor de beste zorg.


Kiezen van aanbieders PGO

Er zijn verschillende PGO aanbieders. Jij bepaalt welk PGO je kiest. Je kan aan je zorgverleners hierover advies vragen, maar dat hoeft niet. je kan ook gewoon één of meer PGO's gaan uitproberen.

Gezondheidsmeter is simpel voor alle mensen. Dat zie je terug aan het hoge gebruik: 250.000 mensen hebben al bijna 2 miljoen formulieren ingevuld. Mensen kunnen inloggen met 5-cijfers via de app, zorgverleners kunnen vanuit hun EPD (elektronische patiënten dossier) Gezondheidsmeter openen.

Gezondheidsmeter is betrouwbaar, de scores zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zo kunnen jij en je medische professionals direct kan zien wat de beste stappen zijn bij een behandeling. Het systeem wijst zich vanzelf.

Gezondheidsmeter_bloeddruk

Kwalificaties van PGO aanbieders

Het is belangrijk dat jij je gezondheidsgegevens duidelijk en veilig bij elkaar hebt. De meeste aanbieders bieden één of meer MEDMIJ berichtendiensten. Een berichtendienst haalt bij zorgverleners jouw data op met één druk op de knop. Dat is een grote technische uitdaging. Want wij moeten het bericht ophalen en de zorgverleners moeten het bericht klaar zetten. Gezondheidsmeter heeft nu 10 MEDMIJ berichtendiensten ontsloten.
Gezondheidsmeter heeft de volgende kwalificaties gehaald:

GezondheidsmeterPGO _Medmij_zelfmetingen

Zelfmetingen delen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_PDF-A

PDF-A ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_medicatie

Medicatie ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_Laboratorium

Labuitslagen ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_Huisarts

Huisarts gegevens ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_BGZ-GGZ

GGZ gegevens ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_BGZ-ziekenhuis

Ziekenhuis gegevens ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_Intoleranties

Allergiën / intolerantiesgegevens ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_BGLZ

Basis Gegevens Langdurige Zorg ophalen

 

 

Meer weten over aanbieders van PGO’s

De opgehaalde medische data gaan we inzetten om de zorgpaden mee aan te sturen. Dat kost even tijd, maar gaat ook veel tijd besparen! Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

2022/10/12  Top