Wondzorg start burger

Grip op wond genezing

Ben je onder behandeling voor een langzaam genezende wond? Of juist een controle van een wond na bijvoorbeeld een operatie? Dan kunnen jouw zorgverleners je ook online begeleiden via Gezondheidsmeter PGO / wondzorg. 

Om je goed online te kunnen begeleiden, heeft je zorgverlener jouw input nodig. Heb je koorts, jeukt de wond en hoe ziet de wond eruit. De vragen kan je online beantwoorden én de foto kan je zelf maken van de wond. Op basis van jouw antwoorden en foto's kan de wondverpleegkundige je een goed avies geven.

Heb je vragen tussendoor? Dan is er het veilige eConsult of videoConsult. 

Zelfinzicht

Je geeft zelf aan hoe je je voelt. Heb je veel last of weinig last van de wond? Welke verbandmiddelen gebruik je? 

Door regelmatig in te vullen, krijgen jij en je zorgverleners een goed overzicht hoe het met je gaat. 

Zo kunnen jullie op tijd bijsturen. 

Wondzorg voortgang Gezondheidsmeter PGO

Je bepaalt zelf hoe vaak je actief bent, soms zal elke dag nodig zijn, soms is minder vaak voldoende.  We sturen je wekelijks een herinnering. De herinnering kan je uitzetten in je profiel. 

Goede informatie

Wondzorg  is onafhankelijk, gemaakt is samenwerking met de wondverpleegkundige van Zorgbrug in Gouda. Zij vinden het belangrijk dat ze jou snel en goed online begeleiden. Goede informatie helpt daarbij. Daarom hebben we links over wondzorg naar de betrouwbare websites van thuisarts.nl en apotheek.nl.

 

Starten met Gezondheidsmeter PGO / Wondzorg

Wondzorg is een service van jouw zorgverleners. Alleen zij kunnen jou aanmelden en zullen je dan ook actief online begeleiden. 

Wil je toch ervaring opdoen met Gezondheidsmeter PGO? Dat kan! Kies één van onze andere modules:


OPEN DOSSIER

  • "Wij weten niet altijd hoe het thuis gaat met mensen. De dagelijkse informatie die mensen ons nu geven, geeft ons een goed beeld en daardoor kunnen we veel beter inspelen op de individuele situatie. Het eConsult is dan een snel medium."
    - Dr. W. Oldenmenger,  coördinator oncology nursing research, ErasmusMC, Rotterdam -
2019/7/26  
Top