Reuma, Gezondheidsmeter PGO, burger, patient

Grip op reuma

Heb je een vorm van reuma, zoals reumatoïde artritis, artritis psoriatica, artrose, spondyloarthropathieën, lupus of jicht? En ben je hiervoor onder behandeling? Dan kunnen jouw zorgverleners je begeleiden via Gezondheidsmeter PGO / reuma. 

Jij vult regelmatig 15 vragen in over je functioneren in het dagelijkse leven. Deze vragen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met klachten zoals jij hebt. 

Heb je vragen? Dan kan je die opzoeken in de kennisbank of via het eConsult of videoConsult stellen aan je behandelaars. 

Zelfinzicht

Je bepaalt zelf hoe vaak je de vragen invult. Dat kan zijn omdat je binnenkort weer naar het spreekuur gaat, of omdat je zelf wil kijken hoe het nu gaat. Of omdat je via het videoconsult contact hebt met je zorgverleners en de score van de Rapid3 snel inzicht geeft. 

Zo zie je hoe het met je gaat en kan je op tijd bijsturen. Door een consult aan te vragen of samen de scores te bespreken. 

Je bepaalt zelf hoe vaak je actief bent, soms zal elke week nodig zijn, soms is één keer per half jaar al voldoende.  

Reuma Rapid3 Gezondheidsmeter PGO

Goede informatie

Grip op reuma is onafhankelijk, gemaakt in samenwerking met de afdeling reumatologie van het Bravis ziekenhuis in Roosendaal / Bergen op Zoom. Zij vinden het belangrijk dat jij zelf grip krijgt op je reuma. 

Er is veel informatie, daarom hebben wij goede en betrouwbare informatie bij elkaar gezet van websites als thuisarts.nl, apotheek.nl en het reumafonds. 

Starten met GezondheidsmeterPGO / reuma

Grip op reuma is een service van jouw zorgverleners. Alleen zij kunnen jou aanmelden en zullen je dan ook actief online begeleiden. 

Wil je toch ervaring opdoen met GezondheidsmeterPGO? Dat kan! Kies één van onze andere modules:


OPEN DOSSIER

  • "Ook op afstand voel je de betrokkenheid."
    -  Pieter van der Wal, 71 -
2019/7/26  
Top