Plasklachten Zorgverlener

Gezondheidsmeter PLASKLACHTEN

Ondersteuning diagnostiek

PLASDAGBOEK behandelmodule

Veel mensen hebben plasklachten. Het bijhouden van een plasdagboek geeft artsen een indruk van de werking van de blaas.

Naar aanmeldformulier 

Plasdagboek M/V

De module "PLASKLACHTEN biedt een klassiek plasdagboek en een inventarisatie van de klachten van vrouwen (via de UDI-6) en mannen (via de IPSS) en eventueel medicatie gebruik Het smart dashboard presenteert de samenvatting, zodat de informatie ter ondersteuning van de diagnose kan worden ingezet.

Gezondheidsmeter coaching


Gezondheidseter Coaching

Frequentie

Het invullen van een plasdagboek is tijdrovend. Daarom is het plasdagboek in Gezondheidsmeter alleen beschikbaar als een zorgverlener deze module activeert, aangeeft hoeveel dagen moeten worden bijgehouden én naar de samenvatting kijkt.


Combinaties

Combineer de behandelmodule "PLASKLACHTEN" met modules als URinControl (zelftraining bij stress of aandrang incontinentie bij vrouwen) of ziektespecifieke behandelmodules als prostaatkanker (prostaatonline). Plug & Play, de combinaties zijn eindeloos.

Gezondheidsmeter Plug en Play

Gezondheidsmeter Promedico HIX MEDICOM NEXUS ZORGPLATFORM

Koppeling met EPD

Medicom, PromedicoASP, HiX, Zorgplatform en Nexus; met deze EPD’s zijn de koppelvlakken operationeel. Andere koppelvlakken zijn mogelijk. Zo heeft u direct toegang tot de behandelmodules, zelfmanagement modules of MedMij gegevens (na toestemming patiënt)


Multidisciplinaire samenwerking

De patiënt is het centrale punt. Via autorisaties per behandelmodule krijgen zorgverleners toegang. 

Zo werken de poh, huisarts en longarts samen in de behandelmodule PLASKLACHTEN en de huisarts en de GGZ-psycholoog in de behandelmodule Depressie. 

Via deze route deelt de patiënt ook opgehaalde MedMij data. 

Communicatie tussen zorgverleners of tussen zorgverleners en cliënt/patiént/mantelzorger loopt via het veilige eConsult of videoconsult.

Gezondheidsmeter multidisciplinaire samenwerking

Plug & Play 

Wat anderen zeggen

"Veel huisartsen nemen het onderwerp incontinentie en verzakkingen weinig serieus nemen. Ze vragen doorgaans niet door, doen te weinig lichamelijk onderzoek bij incontinentieklachten en schrijven al snel incontinentiemateriaal voor." Lees artikel in De Volkskrant

Dr. M. Blanker, huisarts en universitair hoofddocent verbonden aan het UMCG in Groningen

Ook interessant?

2022/4/20  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top