Pijn algemeen start zorgverlener

Gezondheidsmeter Pijn

Online begeleiding

Pijn behandelmodule

Inventarisatie van de actuele klachten en symptomen, multidisciplinaire begeleiding en zelfregie, dat staat centraal in de Pijn behandelmodule. De juiste zorg op de juiste plaats.

Naar aanmeldformulier 

Behandeling en begeleiding

In Pijn vult de deelnemer zelf zijn klachten en symptomen in, stelt zijn eigen doelen en actieplan op. Er zijn standaard PROMS beschikbaar (NRS-Pain & PDI), die aangevuld kunnen worden met GPE, SF-12v, BPI, OLBPDQ, ND, NDI (2), HADS en PCS .

Deelnemers ontvangen voor de PROMS reminders, die deelnemers ook in hun profiel uit kunnen zetten. Het is aan de deelnemer om zelf te bepalen hoe vaak zij actief zijn.

Gezondheidsmeter Pijn


Gezondheidsmeter Alerts

Alerts

Er zijn instelbare alerts op verschillende metingen mogelijk zoals NRS-pijn. Alerts zijn individueel instelbaar of per groep.


Zelfregie

Mensen kiezen zelf de frequentie waarmee ze actief zijn. Zij kunnen naar eigen inzicht het dagboek met de doelen invullen en aanpassen. Reminders om de PROMS in te vullen worden elk kwartaal gestuurd. Mensen kunnen de reminders zelf aan/uit zetten in hun profiel.

Gezondheidsmeter Plug en Play

Gezondheidsmeter Promedico HIX MEDICOM NEXUS ZORGPLATFORM

Koppeling met EPD

Medicom, PromedicoASP, HiX, Zorgplatform en Nexus; met deze EPD’s zijn de koppelvlakken operationeel. Andere koppelvlakken zijn mogelijk. Zo heeft u direct toegang tot de behandelmodules, zelfmanagement modules of MedMij gegevens (na toestemming patiënt)


Multidisciplinaire samenwerking

De patiënt is het centrale punt. Via autorisaties per behandelmodule krijgen zorgverleners toegang.;

Zo werken de thuiszorg, huisarts en oncoloog samen in de behandelmodule Pijn.

Via deze route deelt de patiënt ook opgehaalde MedMij data. 

Communicatie tussen zorgverleners of tussen zorgverleners en cliënt/patiént/mantelzorger loopt via het veilige eConsult of videoconsult. 

Gezondheidsmeter multidisciplinaire samenwerking

Plug & Play 

Wat anderen zeggen

"De verschillende metingen die de patiënt invoert, gebruiken we nu voor het zorgproces, waarin zelfmanagement belangrijk is. Deze gegevens gebruiken we ook als kwaliteitsindicator vanuit patiëntperspectief."

- Dr. P.A.D. Hamberg, oncoloog Franciscus Gasthuis & Vlietland, Rotterdam -

Ook interessant?

2022/6/16  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top