Pijn algemeen start burger

Grip op pijn

Heb je lage rugpijn, pijn aan een wond, na een operatie? En ben je hiervoor onder behandeling? Dan kunnen jouw zorgverleners je begeleiden via Gezondheidsmeter PGO / pijn algemeen. 

Je geeft regelmatig aan hoe de pijn zich ontwikkeld, welke behandeling je toepast en in hoeverre de pijn invloed heeft op je leven. Door de scoring krijg je goed zicht of de pijn minder wordt. Als bewegen belangrijk voor je is, combineer dan deze module met de module "Fitbit".

Als je specifieke pijn hebt, zoals hoofdpijn, zenuwpijn of pijn bij kanker, dan heeft Gezondheidsmeter PGO daar andere modules voor. 

Heb je vragen tussendoor? Dan kan je die opzoeken in de kennisbank of via het eConsult of videoConsult stellen aan je behandelaars. 

Zelfinzicht

Je geeft zelf aan wanneer je je goed voelt en wanneer niet via de PDI (Pain Disability Index) lijst en je pijnscores. En welke acties onderneem je zelf? 

Hoe je je voelt, vergelijken we in de loop van de tijd met je behandeling. 

Zo zie je of je goed aanvoelt hoe het met je gaat en kan je zelf op tijd bijsturen. 

Je bepaalt zelf hoe vaak je actief bent, soms zal elke dag nodig zijn, soms is minder vaak voldoende.

Goede informatie

Er is veel informatie online over pijn  en de behandeling te vinden. Daarom hebben wij goede en betrouwbare informatie bij elkaar gezet van websites als thuisarts.nl, apotheek.nl, en de patiëntenvereniging. 

Starten met GezondheidsmeterPGO / pijn algemeen

Grip op pijn is een service van jouw zorgverleners. Alleen zij kunnen jou aanmelden en zullen je dan ook actief online begeleiden. 

Wil je toch ervaring opdoen met GezondheidsmeterPGO? Dat kan! Kies één van onze andere modules:


OPEN DOSSIER

  • ""
    - -
2019/6/12  
Top