Ziekte van Parkinson Start Zorgverlener

Gezondheidsmeter PARKINSON

Online begeleiding

PARKINSON behandelmodule

Inventarisatie van de actuele klachten en symptomen, multidisciplinaire begeleiding en zelfregie, dat staat centraal in de PARKINSON behandelmodule. De juiste zorg op de juiste plaats.

Naar aanmeldformulier 

Diagnose, behandeling en begeleiding

PARKINSON kan invloed hebben op alle aspecten van het leven van patiënten. De PARKINSON behandelmodule biedt een actueel beeld van de klachten en symptomen en de woonsituatie. Via de UPDRS is een brede screening beschikbaar en via de Meerwaldt kaart wordt medicatie goed ingesteld. Zo nodig kan een verdiepingsslag voor specifieke klachten worden geactiveerd. Het smart dashboard presenteert waar aandacht nodig is. Dat is zorg op maat.

Gezondheidsmeter Parkinson


Gezondheidsmeter Alerts

Alerts

Er zijn instelbare alerts op verschillende metingen mogelijk zoals bijwerkingen op medicatie. Alerts zijn individueel instelbaar of per groep.


Combinaties

Combineer de behandelmodule "PARKINSON" met modules als Chronische Vermoeidheid of FITBIT. Voor multidisciplinaire zorg met paramedici wordt samengewerkt via het Zorgplan. Plug & Play, de combinaties zijn eindeloos.

Gezondheidsmeter Plug en Play

Gezondheidsmeter Promedico HIX MEDICOM NEXUS ZORGPLATFORM

Koppeling met EPD

Medicom, PromedicoASP, HiX, Zorgplatform en Nexus; met deze EPD’s zijn de koppelvlakken operationeel. Andere koppelvlakken zijn mogelijk. Zo heeft u direct toegang tot de behandelmodules, zelfmanagement modules of MedMij gegevens (na toestemming patiënt)


Multidisciplinaire samenwerking

De patiënt is het centrale punt. Via autorisaties per behandelmodule krijgen zorgverleners toegang. 

Zo werken de poh, huisarts en longarts samen in de behandelmodule PARKINSON en de huisarts en de GGZ-psycholoog in de behandelmodule Depressie. 

Via deze route deelt de patiënt ook opgehaalde MedMij data. 

Communicatie tussen zorgverleners of tussen zorgverleners en cliënt/patiént/mantelzorger loopt via het veilige eConsult of videoconsult. 

Gezondheidsmeter multidisciplinaire samenwerking

Plug & Play 

Wat anderen zeggen

"Inzicht in de woonsituatie, algemeen dagelijks leven en voor het instellen van de medicatie de Meerwaldt kaart. Deze informatie is voor ons belangrijk om de behandeling nog beter op het individu af te kunnen stemmen."

Dr. O. Sinnige, neuroloog, MCL, Leeuwarden

Ook interessant?

2022/4/20  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top