Start met OSAScoach

OSAScoach: nachtrust

Heb je OSAS? En ben je onder behandeling bij een slaappoli of slaapcentrum? Dan kunnen zij jou begeleiden via OSAScoach. Samen bepaal je de behandeling en welke doelen voor jou belangrijk zijn. Wil je weer goed kunnen slapen? Wil je overdag niet meer "indutten" of wil je je weer "fit"voelen? Je geeft het zelf aan. In de loop van de weken noteer je je voortgang. Heb je toch vragen? Dan kan je die opzoeken in de kennisbank of via het eConsult of videoConsult stellen aan je behandelaars. 

CPAP of MRA of...

OSAScoach is niet specifiek gericht op één behandeling. Of je nu een CPAP krijgt of een MRA of je leefstijl aanpast: in OSAScoach houd je bij hoe het met je klachten gaat. In het begin van de behandeling houd je de klachten wat vaker bij, later één keer per kwartaal. Je kan dus ook wisselen van apparaat en gewoon verder gaan met je OSAScoach.  

OSAS coach ziektelast klachten Gezondheidsmeter PGO

 

Goede informatie

OSAScoach is onafhankelijk. OSAScoach is gemaakt door de afdeling longziekten van het Franciscus Gasthuis & Vlietland in Rotterdam. Zij vinden het belangrijk dat jij zelf grip krijgt op je OSAS. Daarom kan je goede betrouwbare informatie vinden over alle behandelingen van OSAS in OSAScoach.

Meer weten?

Wil je meer achtergrondinformatie over OSAScoach? De longverpleegkundige van het Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een een presentatie gehouden over OSAScoach voor professionals. Maar natuurlijk delen we die informatie ook graag met jou. Klik hier voor de ppt >>

Starten met GezondheidsmeterPGO / OSAScoach

OSAScoach is een service van jouw zorgverleners. Alleen zij kunnen jou aanmelden en zullen je dan ook actief online begeleiden. 

Wil je toch ervaring opdoen met GezondheidsmeterPGO? Dat kan! Kies één van onze andere modules:

OPEN DOSSIER

  • "We begeleiden online via Gezondheidsmeter PGO / OSAS én het videoconsult. We kijken naar de voortgang van de patiënt en bespreken via videoconsult de behandeling."
  • - Simone van der Sluijs, verpleegkundig specialist Franciscus Gasthuis & Vlietland, Rotterdam - 
2019/7/26  
Top