Start met OSAScoach

Gezondheidsmeter OSAS COACH

Online begeleiding

OSAS COACH

"Bij mij wisselt de AHI-waarde nogal. Nu zie ik snel wanneer ik weer “oranje” ben. Dan overleg ik met de poli. Ook de kennisbank is handig met duidelijke uitleg over de CPAP. - Elly (54) -


OSAS Coach Voortgang Gezondheidsmeter PGO

OSAS COACH

Heb je OSAS? En ben je onder behandeling bij een slaappoli of slaapcentrum? Dan kunnen zij jou begeleiden via OSAScoach. Samen bepaal je de behandeling en welke doelen voor jou belangrijk zijn. Wil je weer goed kunnen slapen? Wil je overdag niet meer "indutten" of wil je je weer "fit" voelen? Je geeft het zelf aan. In de loop van de weken noteer je je voortgang. Heb je toch vragen? Dan kan je die opzoeken in de kennisbank of via het eConsult of videoConsult stellen aan je behandelaars.

OSAScoach is niet specifiek gericht op één behandeling. Of je nu een CPAP krijgt of een MRA of je leefstijl aanpast: in OSAScoach houd je bij hoe het met je klachten gaat. In het begin van de behandeling houd je de klachten wat vaker bij, later één keer per kwartaal. Je kan dus ook wisselen van apparaat en gewoon verder gaan met je OSAScoach.


Start met OSAS Coach

OSAS Coach is een medische behandelmodule van jouw zorgverleners. Zij melden jou aan voor "OSAS Coach" en begeleiden je online. Wil jij weten of jouw zorgverlener al meedoet? Vraag het de helpdesk.


Hulp nodig of een vraag?

Heb je een vraag? Ga naar veel gestelde vragen of mail onze helpdesk info@gezondheidsmeter.nl.


Ook interessant?

2022/1/17  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top