MSmonitor Start Zorgverlener

Gezondheidsmeter MS

Thuismonitoring en Online begeleiding

MS behandelmodule

Inventarisatie van de actuele klachten en symptomen, multidisciplinaire begeleiding en zelfregie, dat staat centraal in de MS behandelmodule. De juiste zorg op de juiste plaats.

Naar aanmeldformulier 

Diagnose, behandeling en begeleiding

MS kan invloed hebben op alle aspecten van het leven van patiënten . De MS behandelmodule biedt een actueel beeld van de klachten en symptomen. Er zijn 14 PROMS beschikbaar; Actionable, CIS20-r, CSI, EQ-5D, HADS, Medicatie-checklists, MFIS, MSIP, MSIS-29, MSQoL-54, MS-SE, QOLLEEDS, Plaslijst anamnese, Continentie anamnese. Deze PROMS worden soms automatisch, soms handmatig door de zorgverlener geactiveerd. Zo nodig kan een verdiepingsslag voor specifieke klachten worden geactiveerd. Het smart dashboard presenteert waar aandacht nodig is. Dat is zorg op maat.

Gezondheidsmeter coaching MS


Gezondheidseter Alerts

Alerts

Er zijn instelbare alerts op verschillende PROMS zoals MSIP, Actionable, stoppen van medicatie. Alerts zijn individueel instelbaar of per groep.


Combinaties

Combineer de behandelmodule "MS" met modules als Chronische Vermoeidheid, URinControl of FITBIT. Voor patiënten die met medicatie worden behandeld waarvoor regelmatig controles nodig zijn, is er de MS Rx risk. Voor multidisciplinaire zorg met paramedici wordt samengewerkt via het Zorgplan. Plug & Play, de combinaties zijn eindeloos.

Gezondheidsmeter Plug en Play

Gezondheidsmeter Promedico HIX MEDICOM NEXUS ZORGPLATFORM

Koppeling met EPD

Medicom, PromedicoASP, HiX, Zorgplatform en Nexus; met deze EPD’s zijn de koppelvlakken operationeel. Andere koppelvlakken zijn mogelijk. Zo heeft u direct toegang tot de behandelmodules, zelfmanagement modules of MedMij gegevens (na toestemming patiënt)


Multidisciplinaire samenwerking

De patiënt is het centrale punt. Via autorisaties per behandelmodule krijgen zorgverleners toegang. 

Zo werken de poh, huisarts en longarts samen in de behandelmodule MS en de huisarts en de GGZ-psycholoog in de behandelmodule Depressie. 

Via deze route deelt de patiënt ook opgehaalde MedMij data. 

Communicatie tussen zorgverleners of tussen zorgverleners en cliënt/patiént/mantelzorger loopt via het veilige eConsult of videoconsult. 

Gezondheidsmeter multidisciplinaire samenwerking

Plug & Play 

Wat anderen zeggen

"Via de PGO van Gezondheidsmeter kunnen wij beter maatwerk leveren. Mensen vergeten al snel hoeveel last ze hadden van hun ziekte. Wanneer ging het goed en minder goed? Deze informatie is voor ons belangrijk om de behandeling nog beter op het individu af te kunnen stemmen."Lees artikel in ICT & Health

Dr. E. Hoitsma, neuroloog, Alrijne Ziekenhuis, Leiden

Ook interessant?

2022/6/16  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top