Corona burger

Start met GezondheidsmeterPGO+ / Corona

Vul je e-mailadres in. Op dit email - adres ontvang je de bevestiging van je account.

Heb je al een account bij GezondheidsmeterPGO+?

Vul dan bij het veld "email adres" je gebruikersnaam in. Dat kan je email adres zijn, maar hoeft niet.

 Kan je de toegangscode niet goed lezen? Klik op "Andere Toegangscode".

Grip op Corona

Heb je een corona infectie doorgemaakt? En ben je hiervoor onder behandeling? Dan kunnen jouw zorgverleners je begeleiden via Gezondheidsmeter PGO / ná Corona. 

Je geeft antwoord op een aantal vragen, die vertaald worden naar rode en groene ballonnen in de Ziektelastmeter.

Samen met je behandelaar kan je bespreken welke klachten bij jou spelen.In de loop van de weken zie je de veranderingen. 

Heb je toch vragen? Dan kan je die opzoeken in de kennisbank of via het eConsult of videoConsult stellen aan je behandelaars. 

Zelfinzicht

Je geeft zelf aan hoe je je voelt. Dat mag elke dag, maar in ieder geval in de week vóórdat je je behandelaar spreekt. Zo kan je samen goed zien hoe het met je gaat. 

Zieklelastmeter_Na_Corona CALLD

De Ziektelastmeter bestaat uit een vragenlijst en een ballonnenfiguur. De vragen gaan in op de last die je van je aandoening ervaart. De antwoorden op de vragenlijst worden omgezet naar een ballonnenplaatje. De groene hoge ballonnen geven aan dat het goed gaat op dit onderwerp. De rode lage ballonnen geven aan dat er verbetering mogelijk is. De volgende keer dat je de Ziektelastmeter invult worden de oude antwoorden grijs, zodat je goed het verschil kunt zien. Je kan dit samen met je zorgverlener bespreken en zo tot een persoonlijke aanpak te komen.

Goede informatie

Grip op Corona is onafhankelijk, gemaakt in samenwerking met het Longfonds, het CAPHRI Instituut, en het Maastricht UMC. Zij vinden het belangrijk dat jij zelf grip krijgt op de periode na je corona infectie. 

Er is veel informatie, daarom hebben wij goede en betrouwbare informatie bij elkaar gezet van websites als thuisarts.nl, apotheek.nl, het Longfonds en de LAN. 

2021/1/5  
Top