Bij Kanker burger start

Gezondheidsmeter BIJKANKER

 

Online begeleiding

BIJKANKER

"Het is prettig om eerst zelf de informatie over de bijwerkingen te lezen en wat je eraan kan doen. En ik weet dat als de bijwerkingen erger worden, mijn verpleegkundige een signaaltje krijgt. Ze belt dan snel en dat is fijn.
- Floris (64) -


Bijkanker Voortgang Gezondheidsmeter PGO

BIJKANKER

Ben je onder behandeling voor kanker? Ervaar je bijwerkingen? Wil je daar zelf mee aan de slag? Dan kunnen jouw zorgverleners je begeleiden via Gezondheidsmeter PGO / Bij Kanker.

Je zorgverlener geeft aan welke behandeling je krijgt. Voor die behandeling kan jij precies lezen welke bijwerkingen er zijn. En of je zelf er iets aan kan doen.

Je bepaalt zelf of je per bijwerking bijhoudt hoeveel last je ervan hebt. Als je dat doet, krijg je een goed overzicht wanneer het beter en minder goed gaat. Je bepaalt zelf of je per bijwerking bijhoudt hoeveel last je ervan hebt. Als je dat doet, krijg je een goed overzicht wanneer het beter en minder goed gaat.

Zijn de bijwerkingen ernstig dan krijgt je zorgverlener een signaal per email. Let op, bij spoed altijd bellen! Heb je vragen tussendoor? Dan is er het veilige eConsult of videoConsult.


Start met BIJKANKER

Bijkanker is een medische behandelmodule van jouw zorgverleners. Zij melden jou aan voor "Bijkanker" en begeleiden je online. Wil jij weten of jouw zorgverlener al meedoet? Vraag het de helpdesk.


Hulp nodig of een vraag?

Heb je een vraag? Ga naar veel gestelde vragen of mail onze helpdesk info@gezondheidsmeter.nl.


Ook interessant?

2022/6/16  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top