PGO leveranciers

Gezondheidsmeter_MedMij

PGO leveranciers

Ben jij je aan het oriënteren op PGO leveranciers? Dan ben je bij Gezondheidsmeter aan het juiste adres. Gezondheidsmeter is een bijzonder PGO met een duidelijke visie:

De beste zorg lever je samen.
Makkelijk vanuit één online overzicht.


Gezondheidsmeter PGO

Gezondheidsmeter is inhoudelijk sterk met 80 uitgewerkte zorgpaden. Voor alle mensen eenvoudig in gebruik, makkelijk vanuit één online overzicht. Zo krijgen mensen grip op hun eigen gezondheid. Samen met de medische professionals kan zo een individueel behandelplan worden opgesteld en de voortgang worden gemonitord. Daarbij kunnen alle zorgverleners die een rol spelen toegang krijgen.

Bekijk alle medische behandelmodules →

Gezondheidsmeter_gegevens_delen

Gezondheidsmeter_bloeddruk

Kiezen van leveranciers PGO

Er zijn verschillende PGO leveranciers. Als zorgverlener hoef jij geen PGO voor mensen te kiezen, dat bepaalt de burger zelf. Maar de burger zal jou misschien wel om een advies vragen: wat is een fijn of goed PGO voor mij?

Gezondheidsmeter is eenvoudig in gebruik. Door de eenvoud en sterke content is er een hoog gebruik: mensen hebben al bijna 2 miljoen formulieren ingevuld. Mensen kunnen inloggen met 5-cijfers via de app, zorgverleners kunnen vanuit hun EPD Gezondheidsmeter benaderen (geldt voor Medicom, PortaVita, PromedicoASP, HIX (afhankelijk van ziekenhuis), Nexus). Voor Medicom is dat in maximaal 5 werkdagen geregeld, voor PortaVita direct en voor de andere systemen hangt het af van de ICT afdeling.

Gezondheidsmeter is betrouwbaar, waar jij als medische professional direct kan zien wat de beste stappen zijn bij een behandeling. Voor elke indicatie zijn er uitgewerkte zorgpaden met een korte handleiding.


Kwalificaties van PGO leveranciers

Het is belangrijk dat burgers hun gezondheidsgegevens duidelijk en veilig bij elkaar hebben. De meeste aanbieders bieden één of meer MEDMIJ berichtendiensten. Gezondheidsmeter heeft nu 10 MEDMIJ berichtendiensten ontsloten.
Gezondheidsmeter heeft de volgende kwalificaties gehaald:

GezondheidsmeterPGO _Medmij_zelfmetingen

Zelfmetingen delen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_PDF-A

PDF-A ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_medicatie

Medicatie ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_Laboratorium

Labuitslagen ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_Huisarts

Huisarts gegevens ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_BGZ-GGZ

GGZ gegevens ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_BGZ-ziekenhuis

Ziekenhuis gegevens ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_Intoleranties

Allergiën / intolerantiesgegevens ophalen

 

GezondheidsmeterPGO _Medmij_BGLZ

Basis Gegevens Langdurige Zorg ophalen

 

 

Meer weten over leveranciers van PGO

De opgehaalde medische data gaan we inzetten om de zorgpaden mee aan te sturen. Dat kost even tijd, maar gaat ook veel tijd besparen! Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

2022/10/12  Top