Fitbit burger

Start met GezondheidsmeterPGO / Fitbit

Heb je een Fitbit? Heb je de app van Fitbit zelf geïnstalleerd? Heb je de Fitbit met de app van Fitbit gekoppeld? Dan kan je nu je Fitbit aan GezondheidsmeterPGO koppelen. 

Vul je email adres in. Op dit email - adres ontvang je de bevestiging van je account.

Heb je al een account?

Vul dan bij het veld "email adres" je gebruikersnaam in. Dat kan je email adres zijn, maar hoeft niet. 


Kan je de toegangscode niet goed lezen? Klik op "Andere toegangscode". 

Bewegen

Bewegen is goed voor mensen. Je voelt je fitter en meer ontspannen als je regelmatig beweegt.
Er zijn verschillende activity trackers op de markt. GezondheidsmeterPGO heeft gekozen voor een koppeling met Fitbit. De reden is dat Fitbit verschillende trackers levert in verschillende prijsklasses. Je kan zelf kiezen welke tracker bij jouw past. De koppeling werkt voor elk model. Je kan zelf in een webshop naar keuze een Fitbit kopen.

Waarom Fitbit

1. Fitbit meet nauwkeurig, voldoende om jouw zorgverlener een goede indruk te geven hoeveel je beweegt. Er zijn studies gedaan met de verschillende activity-trackers voor consumenten, waar Fitbit goed uit komt.

2. Alle modellen van Fitbit werken in combinatie met GezondheidsmeterPGO.

3. Als er een nieuw model op de markt komt, dan werkt het uploaden van je stappen naar GezondheidsmeterPGO gewoon met je nieuwe model. 

4. Fitbit-app heeft Nederlands-talige schermen, wel zo makkelijk. 

Hoe werkt het?

Zorg ervoor dat je een Fitbit hebt. Heb je nog geen Fitbit? Gezondheidsmeter PGO kan je een zwarte Fitbit Inspire HR met 5 euro korting aanbieden voor 94,50 euro (winkelwaarde 99 euro). Deze Fitbit meet je stappen, hartslag, conditie en slaappatroon. Stuur een email Fitbit bestellen met korting. Maar je kan natuurlijk ook ergens anders een Fitbit kopen.

Download en installeer de app van Fitbit zelf. Sluit je Fitbit aan op de Fitbit app. Werkt dat? Dan kan je nu starten met de koppeling in GezondheidsmeterPGO. Zo kunnen je zorgverleners meteen zien hoeveel stappen je hebt gezet.

Extra leuk: als je je Fitbit aan GezondheidsmeterPGO koppelt kan je een unieke stok speelkaarten bij elkaar verdienen door elke dag minimaal 4.000 stappen te lopen! 

fb-cards

 

2019/9/7  
Top