Videoconsult Start Zorgverlener, videoconsultatie

Voordelen van videoconsult

Videoconsult of beeldbellen is een handige manier om contact te hebben met patiënten en andere medische professionals. 

Gezondheidsmeter PGO biedt een veilig videoconsult, die jouw privacy respecteert. Logisch, want Curavista bv is NEN7510 gecertificeerd. 

Het videoconsult is snel en stabiel, ook op mobiel (wifi en 3G/4G). 

Service van zorgverleners

Het videoconsult is een service van zorgverleners aan patiënten. Als je een abonnement neemt op Beeldbellen bij Gezondheidsmeter PGO, dan openen wij een "spreekkamer" bij ZOOM voor jou, zonder aan ZOOM door te geven dat die spreekkamer voor jou bedoeld is. 

Om een indruk te krijgen, kan je hieronder een filmpje bekijken van Karen Moor, longarts i.o. in ErasmusMC, die via GezondheidsmeterPGO / beeldbellen met een patiënt communiceert.

Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. We geven je dan graag antwoord, of advies over het gebruik van onze app (info@gezondheidsmeter.nl

Voor patiënten 

Het videoconsult is een service van zorgverleners. Patiënten kunnen niet zelf het videoconsult starten.

Starten als zorgverlener

Je sluit een jaarabonnement af op GezondheidsmeterPGO / beeldbellen voor 79,95euro/jaar (excl btw).

Vanaf dat moment kan je met een onbeperkt aantal personen gebruik maken van het videoconsult. Je meldt patiënten aan en kan aan de slag. Je kan Videoconsult combineren met de module "eAfspraak". Zo kan je ook mensen zelf inplannen of mensen zelf een afspraak laten maken in tijdsslots die jij vrijgeeft.

START  

Liever eerst een demo?

Wil je meer weten over ons platform voor VideoConsult? Of krijg je graag een demo? Dat kan.

Met ons VideoConsult platform is het mogelijk om met het hele behandelteamlive te praten, samen met de patiënt en mantelzorgers. Zo kunnen jullie samen kijken naar de voortgang, foto's en uitslagen in één overzichtelijk dashboard. Zo krijg je snel een beeld van de situatie.

Via de camera van smartphones en tablets maken mensen snel foto's en video's, die meteen aan GezondheidsmeterPGO kunnen worden toegevoegd.

DEMO VideoConsult

Handleiding Videoconsult

2022/3/4  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top