Video consult, beeldbellen, MEDMIJ PGO

Veilig beeldbellen

Wil jij met je zorgverleners via beeldbellen praten? Zodat jullie elkaar kunnen zien en horen? Ook via je smartphone? Net zo makkelijk als Skpye, Facetime, What's app met beeld? Maar dan op een veilige manier, waarbij je privacy gegarandeerd wis? Dat kan via je eigen dossier, je PGO. Je bent bij ons aan het juiste adres. 

In GezondheidsmeterPGO / beeldbellen kan je makkelijk en veilig berichten maken en sturen aan je behandelaren. 

Een ander woord voor beeldbellen is videoconsult of videoconsultatie. Dat betekent allemaal het zelfde.

Beeldbellen / Videoconsult is een service van jouw zorgverleners, zoals je huisarts, ziekenhuis of apotheker. Zij melden jou aan voor Beeldbellen / Videoconsult en begeleiden je online.

MEER WETEN

Ik ben zorgverlener

Vind jij het belangrijk dat mensen snel, makkelijk én veilig met je kunnen communiceren? Dat alle leden van het behandelteam mee kunnen praten, of een groepssessie online kan? 

Activeer dan voor jouw patiënten "Beeldbellen / Videoconsult" in GezondheidsmeterPGO. We gebruiken ZOOM als plugin op een veilige manier. Je hebt alle reguliere functies van ZOOM tot je beschikking. Denk aan "scherm delen", met meerdere personen vergaderen, persoon in beeld die aan het woord is etc.

Via het Videoconsult geef je advies. Je kan het Videoconsult los inzetten of combineren met de zorgpaden.

MEER WETEN

 

  • "even de klachten scoren en daarna vanuit mijn vakantieadres overleggen: zo makkelijk."
    -  Dhr Van der Wal, Rotterdam -

Meer over "Videoconsult / Beeldbellen"

Beeldbellen / Videoconsult is speciaal ontwikkeld voor mensen die laagdrempelig willen communiceren op een veilige manier.

Er wordt een behandelteam aangemaakt door de helpdesk. Alle leden van het team kunnen met elkaar Beeldbellen. Via het eConsult kan je mensen op tijd uitnodigen of je gebruikt de module eAfspraak.

Allemaal via het eigen PGO, veilig en vertrouwd.

Zorgverleners

Vaak zijn er meerdere personen betrokken bij de behandeling, zoals:  

  • de huisarts
  • de fysiotherapeut
  • de verpleegkundige
  • de medisch specialist
  • de apotheker

Jij haalt bij alle zorgverleners de MEDMIJ berichten op en voegt jouw eigen input toe. Zo staat er in jouw GezondheidsmeterPGO het complete beeld hoe het met je gaat. Alle zorgverleners kunnen bij jouw gegevens in jouw dossier. Dat is handig als je met elkaar communiceert.

Zo ben jij de spil van alle informatie over jou. 

2019/7/21  
Top