PGO aanbieders

PGO aanbieders

Ben jij je aan het oriënteren op PGO aanbieders? Denk jij erover om een PGO te gaan gebruiken? Dan ben je bij Gezondheidsmeter PGO aan het juiste adres! Een bijzonder PGO met een duidelijke visie: 

De beste zorg lever je samen. 
Makkelijk vanuit één online overzicht.

Bij Curavista zijn we ervan overtuigd dat jij zelf veel kan bijdragen aan je gezondheid. Maar soms heb je zorgverleners nodig; voor een goed medisch advies.

Elk mens is anders en daarom hebben wij bij GezondheidsmeterPGO modules die voor jouw van toepassing zijn. Je kan zelf met verschillende modules aan de slag gaan of de zorgverlener activeert een specifieke module voor jou.

Modules zijn verschillend in de inhoud (astma is anders dan COPD), maar je schermen zijn altijd gelijk: overal is er dezelfde knop "eConsult", "Vandaag bijwerken", "Foto maken" etc etc. De letters zijn ook op je telefoon makkelijk leesbaar.

Zo is GezondheidsmeterPGO voor alle mensen eenvoudig in gebruik. 

We maken overzichten met je voortgang. Dat helpt om grip op jouw gezondheid te krijgen. Je medische professionals kunnen jouw overzicht (dashboard) inzien. Dat is handig, want zo maak je samen een behandelplan dat bij jou past. 

En het blijft niet bij een plan, samen kijk je naar de voortgang. Gaat het nu beter? Wat kunnen we nog meer doen?

Per module geef je zorgverleners toegang. In "autorisaties" zie je welke zorgverleners toegang hebben. Meerdere zorgverleners kunnen dus in jouw dossier meekijken en zo kunnen ze goed samenwerken. Belangrijk voor de beste zorg. 

START

 

Kiezen van aanbieders PGO

Er zijn verschillende PGO aanbieders. Jij bepaalt welk PGO je kiest. Je kan aan je zorgverleners hierover advies vragen, maar dat hoeft niet. je kan ook gewoon één of meer PGO's gaan uitproberen. 

GezondheidsmeterPGO is simpel voor alle mensen. Dat zie je terug aan het hoge gebruik: 150.000 mensen hebben al 1 miljoen formulieren ingevuld. Mensen kunnen inloggen met 5-cijfers via de app, zorgverleners kunnen vanuit hun EPD (electronische patiënten dossier) GezondheidsmeterPGO openen.

GezondheidsmeterPGO is betrouwbaar, de scores zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zo kunnen jij en je medische professionals direct kan zien wat de beste stappen zijn bij een behandeling. Het systeem wijst zich vanzelf.

Meer weten over aanbieders van PGO

Het is belangrijk dat jij je gezondheidsgegevens duidelijk en veilig bij elkaar hebt. De meeste aanbieders bieden één of meer MEDMIJ berichtendiensten. Een berichtendienst haalt bij zorgverleners jouw data op met één druk op de knop. Dat is een grote technische uitdaging. Want wij moeten het bericht ophalen en de zorgverleners moeten het bericht klaar zetten. 

GezondheidsmeterPGO zal in de komende maanden 8 MEDMIJ berichtendiensten ontsluiten:

 BGZ ziekenhuis | BGZ GGZ | OPEN huisarts | Medicatieverstrekking | Medicatieproces | PDF/A ophalen | PDF/A delen | Zelfmetingen delen (bloedglucose/bloeddruk). 

De BGZ (Basis Gegevens Set) vanuit het ziekenhuis is gereed aan onze kant, maar weinig ziekenhuizen zijn al klaar. Er zijn veel data van jou en er zijn veel verschillende systemen waarin zorgverleners werken. Geef ons daarom even tijd!

Deze opgehaalde data gaan we inzetten om de zorgpaden mee aan te sturen. Ook dat kost even tijd, maar gaat ook veel tijd besparen! Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwstjes? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief.

2019/5/20  


Top