Meer Informatie Zorgverlener


Voordelen van videoconsult

Een videoconsult is een handige manier om contact te hebben met patiënten en andere medische professionals. 

Wij garanderen hierbij je privacy door ZOOM te gebruiken. Wij openen een "spreekkamer" bij ZOOM voor jou, zonder aan ZOOM door te geven dat die spreekkamer voor jou bedoeld is. ZOOM krijgt alleen een aanvraag van "GezondheidsmeterPGO". 

Als je een videoconsult doet met Gezondheidsmeter PGO, dan is het ook mogelijk om het gesprek op te nemen. Altijd handig om op een later tijdstip nog eens terug te kijken naar afspraken die gemaakt zijn. Uiteraard kan je de opname veilig opslaan in GezondheidsmeterPGO.

Om een indruk te krijgen, kan je hieronder een filmpje bekijken van Karen Moor, longarts i.o. in ErasmusMC, die via GezondheidsmeterPGO/beeldbellen met een patiënt communiceert.

Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. We geven je dan graag antwoord, of advies over het gebruik van onze app (info@gezondheidsmeter.nl

Voor patiënten 

Het videoconsult is een service van zorgverleners. Patiënten kunnen niet zelf het videoconsult starten.

Starten als zorgverlener

Je sluit een jaarabonnement af op GezondheidsmeterPGO / beeldbellen voor 49,95euro/jaar (excl btw).

Vanaf dat moment kan je met een onbeperkt aantal personen gebruik maken van het videoconsult. Je meldt patiënten aan en kan aan de slag.

Je logt in op GezondheidsmeterPGO. Na inlog kies je de app "beeldbellen". GezondheidsmeterPGO maakt gebruik van beeldbellen via ZOOM. Vanuit GezondheidsmeterPGO openen we anoniem een "spreekkamer" waarin jij met je patiënten belt. ZOOM weet dus niet wie jij bent. Wel zo veilig.

2019/5/16  
Top