Kies je start

Open je dossier

Open je dossier bij GezondheidsmeterPGO+  en ga aan de slag! Start met de module, die jou aanspreekt door op de oranje knop te klikken.

 

Heb je al een account bij GezondheidsmeterPGO+? Dan kan je ook onderstaande modules activeren door op de oranje knop te klikken.

Via GezondheidsmeterPGO+ kan je je medische data ophalen als de artsen ook zover zijn. Dat zal stap voor stap in het komende jaar plaatsvinden. Je ziet wanneer dit zover is in je dossier.

Mijn PGO, mijn dossier

Wil je zelf aan de slag met je gezondheid? Voor nu, maar ook straks? Heb je misschien een chronische aandoening en wil je ook online begeleid worden? Ben je nieuwsgierig wat er in jouw medische dossiers staat? Dan ben je bij GezondheidsmeterPGO aan het goede adres. 

In GezondheidsmeterPGO kan je zelf aan de slag, informatie ophalen en delen. Iedereen is anders en daarom kies en combineer je zelf modules. Als jij verandert, verandert GezondheidsmeterPGO+ met je mee. 

Laat je verrassen

GezondheidsmeterPGO+ biedt veel verschillende functies, zoals eConsult (stel een vraag), kennisbank, voortgang, ophalen data, je behandelteam mee laten kijken, specifieke modules voor specifieke situaties.

Probeer gewoon vanalles uit, klik waar je wil. Het systeem kan niet stuk.

2020/1/10  
Top