EPDs Meer Informatie Zorgverlener

Mijn EPD en GezondheidsmeterPGO

Met grote EPD's ligt er al een webview (contextuele single sign on). Zo kan je inloggen op je eigen EPD en direct naar de pagina's van de persoon in GezondheidsmeterPGO springen. Je hoeft niet opnieuw in te loggen of de patient op te zoeken. Ook aanmelden bij een zorgpad gaat eenvoudig: we nemen de belangrijkste persoonsgegevens direct over. Ook dat scheelt tijd en voorkomt fouten. Hieronder vind je per EPD hoe het in zijn werk gaat.

Medicom

Je geeft aan op het aanmeldformulier dat je Medicom gebruikt. Wij sturen aan Medicom een verzoek om het koppelvlak te activeren. Uiterlijk 5 werkdagen later is de koppeling operationeel.

PromedicoASP

Deze koppeling staat op de pre-productieomgeving klaar om live te gaan. Heb je PromedicoASP? Dan adviseren we je om alvast een abonnement aan te vragen zodat we direct het koppelvlak kunnen activeren.

Porta Vita KIS

Je geeft aan op het aanmeldformulier dat je Porta Vita gebruikt. Wij sturen aan Porta Vita een verzoek om het koppelvlak te activeren. Uiterlijk 5 werkdagen later is de koppeling operationeel.

 

Nexus

WE hebben een directe koppeling liggen in ziekenhuis Bernhoven. Voor een directe koppeling via een web-url aanroep moeten onze technici mensen overleggen met het technische team van het ziekenhuis of instelling.

HIX

Voor een directe koppeling vanuit HIX moet je een aanvraag indienen bij Chipsoft. Zo'n directe koppeling is mogelijk via een web-url aanroep. We hebben dat bij 2 ziekenhuizen nu in de pre-productieomgeving operationeel. Meer weten? Dan verwijzen we je graag naar onze technisch specialisten.

Zorgplatform

Zorgplatform van Chipsoft is een manier om alle koppelvlakken in 1 keer af te handelen. GezondheidsmeterPGO sluit aan op Zorgplatform in de komende maanden.

EPIC

Voor EPIC is het koppelvlak uitgewerkt, maar we hebben nog geen use-case. Wil jij de eerste use-case zijn? Dan gaan we graag met je aan de slag.

Documentatie

Staat het EPD dat jij gebruikt hier niet bij? dan moeten we de koppeling samen met jouw leverancier in gang zetten. 

Zo'n koppelvlak moet worden ingebouwd en dat kan even tijd kosten. GezondheidsmeterPGO realiseert de koppelvlakken via een SAML of een wrapped-url link. Hiervoor hebben we een aansluitdocument voor de Functioneel Beheerders klaar liggen. We helpen iedereen graag op weg. Je kan beginnen door ons te bellen (0162520964) of te mailen

2019/5/20  
Top