Huisartsen

  • "Het is voor mijn gezondheid heel erg goed..Ik kan nu 500 meter lopen en met Rudi (fysiotherapeut) heb ik twee maal per week contact, dus het is een voordeel als ook hij mijn ziektelastmeter ziet."
    - Mevr Linda Houwert (60) - 

De beste zorg verleen je samen

Bij Curavista zijn we ervan overtuigd dat de beste zorg ontstaat door mensen te betrekken bij de behandeling.

Samen maak je passende keuzes in de behandeling, die aansluiten bij individuele voorkeuren.

Coaching is leuk!

"Voorheen waren we meer aan het sturen, nu zijn we aan het vragen en coachen...je hebt een heel ander contact...Het is leuk dat het van de patiént zelf is, en die maakt een keus hoe hij daarmee om wil gaan." Monique Bakker, praktijkondersteuner. 

Organisatie van zorg

Alle behandelaars in één team om de patiënt heen. De eerste behandelaar activeert de juiste eCoach(es) en autoriseert de andere leden van het behandelteam zoals de praktijkondersteuner, huisarts, diëtiste, fysiotherapeut, psycholoog. 

En is een verwijzing nodig naar de tweede of derde lijn? Dan kan ook het specialistenteam worden toegevoegd. 

Of juist naar thuiszorg of verpleeghuiszorg? Dan kunnen ook die teams via geschikte eCoaches worden toegevoegd. Voor de thuiszorg is er de "ogen en oren achter de voordeur" eCoach. Voor de verpleeghuis zorg wordt samengewerkt in het ZorgLeefplan.

Zo wordt zorg met de patiënt centraal optimaal georganiseerd.

Makkelijk vanuit één online overzicht

In GezondheidsmeterPGO+ beheert en deelt de burger in één volledig overzicht zijn gezondheidsgegevens met de professional.

Vanuit het eigen EPD kijk je als behandelaar direct mee. Veilig en vertrouwd. Een voorbeeld van de nieuwste eCoach is "Ná Corona" opgezet met het Longfonds en het Caphri Instituut.

Ziektelastmeter Ná Corona

2020/6/25  
Top