Hoofdpijn Start zorgverlener

Gezondheidsmeter_HOOFDPIJN

Online begeleiding

HOOFDPIJN behandelmodule

Anamnese, online begeleiding en zelfregie, dat staat centraal in de HOOFDPIJN behandelmodule. De juiste zorg op de juiste plaats.

Naar aanmeldformulier 

Diagnose, behandeling en begeleiding

Hoofdpijn is een veelvoorkomend probleem en kan een grote invloed hebben op het leven van patiënten,. Denk aan het gezin en werk. De HOOFDPIJN behandelmodule ondersteunt bij de diagnose, behandeling en begeleiding.

Gezondheidsmeter_coaching


Gezondheidsmeter_hoofdpijn

Behandeling

De deelnemer vult de anamnese in, gevolgd door de HADS en HIT. Daarna start het dagboek waarin ernst, duur en medicatie per aanval wordt genoteerd. Maandelijks kan de deelnemer het aantal uren verzuim van werk invullen als een parameter voor de voortgang van de behandeling.


Combinaties

Combineer de behandelmodule "HOOFDPIJN" met de module FITBIT. De patiënt wordt gemotiveerd om meer te gaan bewegen en stuurt de waarden door via de app Gezondheidsmeter. Plug & Play, de combinaties zijn eindeloos.

Gezondheidsmeter_Fitbit

Gezondheidsmeter_Promedico_HIX_MEDICOM_NEXUS_ZORGPLATFORM

Koppeling met EPD

Medicom, PromedicoASP, HiX, Zorgplatform en Nexus; met deze EPD’s zijn de koppelvlakken operationeel. Andere koppelvlakken zijn mogelijk. Zo heeft u direct toegang tot de behandelmodules, zelfmanagement modules of MedMij gegevens (na toestemming patiënt)


Multidisciplinaire samenwerking

De patiënt is het centrale punt. Via autorisaties per behandelmodule krijgen zorgverleners toegang. 

Zo werken de poh, huisarts en longarts samen in de behandelmodule HOOFDPIJN en de huisarts en de GGZ-psycholoog in de behandelmodule Depressie. 

Via deze route deelt de patiënt ook opgehaalde MedMij data. 

Communicatie tussen zorgverleners of tussen zorgverleners en cliënt/patiént/mantelzorger loopt via het veilige eConsult of videoconsult. 

Gezondheidsmeter_multidisciplinaire_samenwerking

Plug & Play 

Wat anderen zeggen

" Voordat de patiënt op het spreekuur komt, vult hij een online anamnese in aangevuld met de HADS en HIT. Vervolgens houdt de patiënt een hoofdpijndagboek bij. Als de patiënt op de poli komt, zie ik in één overzicht een samenvatting, inclusief scores. Heel prettig omdat ik zo meer aandacht aan de patiënt kan besteden."

Dr. Dr. H. van Lieshout, neuroloog, Amphia Ziekenhuis, Breda

 


Ook interessant?

Gezondheidsmeter inzetten?

Aanmelden

2021/5/24  
Top