Doen zorgverleners mee


Mijn zorgverleners

Gezondheidsmeter PGO is in de eerste plaats voor jou. Het is jouw omgeving, waarin je je medische data ophaalt, zelf aan de slag gaat en zorgverleners toestemming geeft om mee te kijken. 

Steeds meer zorgverleners zien hoe belangrijk jouw input is bij een goede behandeling en vinden de inhoudelijke zorgpaden van GezondheidsmeterPGO relevant. Op dit moment hebben meer dan 5.000 zorgverleners een account bij GezondheidsmeterPGO. Met zorgverleners bedoelen wij:
  • personen die in het BIG-register zijn opgenomen. Dat zijn apotheker, arts, fysiotherapeut, gezondheidszorgpsycholoog, physician assistant, psychotherapeut, tandarts, verpleegkundige en verloskundige, die de wettelijk beschermde titel mogen voeren. 
  • personen die onder de supervisie van de BIG-geregistreerde persoon werken. 
Zorgverleners beslissen zelf of zij jou online willen begeleiden via GezondheidsmeterPGO. Hieraan zijn kosten verbonden om deze acoounts te controleren en te onderhouden. De algoritmes in de zorgpaden sluiten aan bij de inhoudelijke richtlijnen van de beroepsgroepen.

Check mijn zorgverlener.

Elke dag komen er nieuwe zorgverleners bij die mensen online willen begeleiden via GezondheidsmeterPGO. 

Deze zorgverleners melden jou zelf aan via hun eigen account. 

Ben jij nog niet aangemeld door je zorgverlener en wil je graag weten of jouw zorgverlener al meedoet? Dat kan je zelf aan je zorgverlener vragen of anders even mailen of bellen met onze helpdesk. Zij kunnen een check doen en overleggen met je zorgverlener.

Checken zorgverlener GezondheidsmeterPGO
2022/6/21  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top