EPD, EPD huisarts, EPD arts

Gezondheidsmeter_Zorgpaden

Mijn EPD en Gezondheidsmeter

Via je eigen EPD inloggen, patiënt opzoeken en direct naar de pagina's van de patiënt in Gezondheidsmeter. Dat scheelt tijd tijdens het spreekuur. Ook aanmelden bij een eCoach gaat daardoor eenvoudig: we nemen de belangrijkste persoonsgegevens direct over.
Dit filmpje laat een korte samenvatting zien van de webintegratie Gezondheidsmeter <> Zorgplatform <> HiX. Voor een live demo van een webintegratie kunt u contact met ons opnemen.

Zorgplatform

Zorgplatform van Chipsoft is een manier om alle koppelvlakken in 1 keer af te handelen. Gezondheidsmeter heeft twee aansluitingen op Zorgplatform: voor de eCoaches (BSN verwerking) én de MedMij PGO stekker.

HiX

Voor een directe koppeling vanuit HIX dien je een aanvraag in bij Chipsoft. Zo'n directe koppeling is mogelijk via een web-url aanroep. het Franciscus Gasthuis & Vlietland en het Alrijne Ziekenhuis hebben deze koppeling in productie.


Medicom

Je geeft aan op het aanmeldformulier dat je Medicom gebruikt. Wij sturen aan Medicom een verzoek om het koppelvlak te activeren. Uiterlijk 5 werkdagen later is de koppeling operationeel.

 

PromedicoASP

Jij stuurt een email aan de helpdesk van PromedicoASP om voor jou de koppeling "applicaties derden" te activeren. Binnen 1-2 werkdagen is de koppeling operationeel.

 


Porta Vita KIS

Je geeft aan op het aanmeldformulier dat je Porta Vita gebruikt. Wij sturen aan Porta Vita een verzoek om het koppelvlak te activeren. Uiterlijk 5 werkdagen later is de koppeling operationeel.

 

Nexus

Ziekenhuis Bernhoven heeft een directe koppeling. Voor andere ziekenhuizen is overleg nodig met het technische team van het ziekenhuis of de instelling.

 


EPIC

Voor EPIC is het koppelvlak uitgewerkt, maar we hebben nog geen use-case. Wil jij de eerste use-case zijn? Dan gaan we graag met je aan de slag.

 

XDS

Heb je een XDS infrastructuur? GezondheidsmeterPGO kan een MD-client zijn op de XDS. Dit is in productie bij Alrijne Ziekenhuis

 


Ander EPD of ECD

Staat het EPD dat jij gebruikt hier niet bij? dan moeten we de koppeling samen met jouw leverancier in gang zetten. 

Zo'n koppelvlak moet worden ingebouwd en dat kan even tijd kosten. GezondheidsmeterPGO realiseert de koppelvlakken via een SAML of een wrapped-url link. Hiervoor hebben we een aansluitdocument voor de Functioneel Beheerders klaar liggen. We helpen iedereen graag op weg. Je kan beginnen door ons te bellen (0162520964) of te mailen

2022/10/12  

Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top