Econsult platform, platform econsult, PGO, MEDMIJ

  • "Fijn dat ik een vraag kan stellen als het mij uitkomt. Het eConsult via de app is erg makkelijk. Ik kan er ook makkelijk een foto aan toevoegen."
    - Mevrouw L. te Rotterdam - 

Veilig eConsult 

Ben jij op zoek naar een eenvoudige en veilige manier om te mailen met je patiënten en collega's? Wil je niet "over" patiënten, maar samen met patiënten communiceren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onderdeel van alle eCoaches

In alle eCoaches is het eConsult standaard ingebouwd. Jij kan vragen stellen of informatie sturen aan je patiënten. Of jouw patiënten kunnen jou een vraag stellen met foto's of bestanden erbij. Via de app gebruik je de camera van je smartphone.

Er is één eConsult en één antwoord per keer. Zo is het duidelijk wanneer een hulpvraag is afgehandeld. Alle eConsulten met de bijlagen worden bewaard.

eConsult zonder eCoach

Dat kan ook, dan gebruik je het eConsult zonder eCoach. 

Notificatie

Je krijgt een email als patiënten eConsulten aanvragen. Direct of één keer per dag. Dat stel je zelf in via je profiel. Door de koppeling met je eigen EPD ben je snel bij de vragen. 

Multidiciplinair

Alle leden van het behandelteam kunnen onderling ook via het eConsult communiceren, ook buiten de muren van de instelling. Stuur je een eConsult naar een collega, dan kies je ervoor om de patiënt wel/niet in de cc te zetten.

Heb jij de vraag van een patiënt beantwoord? Dan sturen wij de patiënt een email. De patiënt kan ook snel bij het eConsult antwoord; zij kunnen inloggen met de 5-cijfer code via de app (voor iOS en Android).

Aangesloten op zorgmail

Voor huisartsen sturen we een cc naar de Zorgmail inbox van het HIS. Zo kan je ook de eConsulten declareren.

Meteen starten

Wil je meteen veilig en vertrouwd eConsulten met je patiënten? Start nu!

START NU

Liever eerst een demo over eConsult?

Liever eerst een demo van het eConsult? Dat kan. Stuur een mail aan de helpdesk.

Demo eConsult
2020/6/25  Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top