Zorgverlener

Gezondheidsmeter_Zorgpaden

Zorgpaden

Een helder inzicht in de gegevens van je patiënt, altijd en overal. De beste zorg lever je als je inzicht hebt in de individuele gezondheidsgegevens.


Zorgpaden online

De beste zorg lever je als je inzicht hebt in de individuele gezondheidsgegevens. De burger beheert en deelt de benodigde gegevens via Gezondheidsmeter, zodat jij (de professional) deze gegevens kunt gebruiken voor een juiste diagnose en advies. Zo kom je samen tot de beste behandelmethode.

Om in de individuele behoeften te voorzien zijn er 80 verschillende digitale zorgpaden ontwikkeld. 45 zorgpaden kan je direct gebruiken, Plug & Play. Je kan ook eigen modules toevoegen aan het platform, maatwerk. Curavista denkt graag mee. We hebben al meer dan 35 maatwerk modules gebouwd of aangesloten.

Gezondheidsmeter_gegevens_delen

Gezondheidsmeter_modules

Plug & Play zorgpaden

Ben je geïnteresseerd in onze Plug&Play zorgpaden als zorgverlener? Sluit dan een jaarabonnement af voor 79,95 euro per jaar (ex btw). Je krijgt:

  • onbeperkt toegang tot alle Plug & Play zorgpaden
  • intercollegiaal eConsult (met een cc naar HIS)
  • onbeperkt aantal patiënten (gratis voor patiënten)
  • multidisciplinair behandelteam, instelbaar per zorgpad
  • koppeling met Medicom, PromedicoASP, PortaVita binnen 1 week
  • koppeling met Nexus, HIX, Zorgplatform op aanvraag

De helpdesk checkt je aanvraag in het BIG register jouw rol als zorgverlener en stuurt dan de offerte en verwerkersovereenkomst. Na ondertekening ontvang je binnen 24 uur de toegangsgegevens en kan je starten.


Maatwerk zorgpaden

Heb je zelf een APP ontwikkeld? En wil je die aansluiten op het platform? Dat kan. Fitbit, Luchtpunt, Spirosmart gingen je al voor.

Heb je een goed idee om een nieuwe module te ontwerpen met eigen algoritmes? Ook dat kan. Voor veel collega's hebben we Maatwerk modules gebouwd op Gezondheidsmeter. Samen ontwerpen we de architectuur, algoritmes en dashboard samenvatting.

Zorgpaden kosten

Voor een eigen module betaal je de opstartkosten en onderhoud. De opstartkosten hangen af van de omvang van je project, de abonnementskosten van een eigen module zijn 2.500 euro/jaar, inclusief 10 zorgverlenersaccounts. Exclusief eerste lijns helpdesk, projectmanagement, data-extracties.

Als je een email stuurt naar info@curavista.nl, dan bellen we je binnen een dag. Je vertelt je idee en krijgt meteen een eerste indicatie van de kosten.

Alle genoemde bedragen zijn in euro's en exclusief btw.

2022/10/12  Ontdek alle gezondheids-modules van Gezondheidsmeter
Top