Omgaan Met Chronische Vermoeidheid

Date 2021/4/9 13:10:00 | Topic: Algemeen

Valt er nog iets te winnen? Wat kan ik anders doen? Moet ik hier bijsturen? Zijn we gelukkig met de uitkomst? Zonder Gezondheidsmeter is dat heel lastig te bepalen!

Lees verder >>


Sjors (33): Inzicht helpt bij chronische vermoeidheid


“Valt er nog iets te winnen? Wat kan ik anders doen? Moet ik hier bijsturen? Zijn we gelukkig met de uitkomst? Zonder Gezondheidsmeter is dat heel lastig te bepalen!"

“Chronisch moe zijn is een lastig te meten probleem. Je ziet het niet in je bloed. Toen ik voor het eerst de kliniek binnenstapt voelde ik me ontregelt, prikkelbaar, sloom en erg moe. Bij de intake was het meteen duidelijk. Monitoren is handig voor mij… en handig voor de specialisten die mij gaan behandelen”.
Lees zijn hele verhaal
 

Starten met Chronische Vermoeidheid

Chronische Vermoeidheid is beschikbaar via het platform Gezondheidsmeter. Als behandelaar sluit je aan op het platform voor 49,95 euro per jaar. Gekoppeld met Medicom, PromedicoASP en Zorgplatform (meer kosten). Voor burgers is het gebruik gratis.
 
Inschrijfformulier voor behandelaars
Meer weten? Vraag het ons
GezondheidsmeterPGO+ is het PGO met een dikke PLUS met 10 gekwalificeerde MedMij berichten en 80+ intelligente eCoaches voor thuismonitoring (inclusief de "Eigen Modules").

Let op: het PGO-deel is nog niet actief. De planning is om in mei 2021 te testen. Je kan al wel een account aanmaken en starten met één of meer eHealth modules. Je kan je aanmelden om mee te testen, als huisartsenpraktijk of als burger die zijn data bij zijn huisarts op wil vragen.
Ja, ik wil het PGO testen (ophalen data huisarts)
This article comes from Gezondheidsmeter
https://www.gezondheidsmeter.nl/site

The URL for this story is:
https://www.gezondheidsmeter.nl/site/modules/xnews/article.php?storyid=182